array(4) {
  [0]=>
  int(45765)
  [1]=>
  int(11908)
  [2]=>
  int(27351)
  [3]=>
  int(39928)
}

Helaas: geen Beach Games en ZNF-festivalhart in Middelburg dit jaar

We hadden eerlijk gezegd gehoopt dat we zo zachtjes aan met wat meer positieve aankondigingen van evenementen hadden kunnen komen. We durfden te dromen omdat we lezen over dalende cijfers en bijna tien miljoen prikken, én over meer realisme rondom buiten- vs binnenlucht.

Wie weet, is het over een paar weken weer anders, maar nu toch nog eerst nog een paar minder leuke mededelingen:

– Vita Event liet ons gisteren weten dat de Beach Games Middelburg in juni ook dit jaar niet door zullen gaan. Ook geen horeca beachvolley op de Markt dus.

– Bij de PZC lezen we zojuist dat Zeeland Nazomerfestival wél doorgaat op locaties door de hele provincie, maar zonder festivalhart op het Abdijplein. Helaas.

– Over het EK Voetbal is nog onduidelijkheid. Op de website van Gemeente Middelburg kun je zien dat de gemeente bereid is ruimte te geven aan de horeca, maar dat valt of staat met het landelijke beleid. Er is volop overleg, maar het ziet er naar uit dat de eerste twee wedstrijden van Nederland sowieso nog niet op grote schermen vertoond mogen worden, vanwege de aanvangstijden van de wedstrijden.

– Geen fysieke editie van Middelburg VOLkoren, komend weekend. Er is wel een online programma, voor de liefhebbers. Zie https://www.middelburgvolkoren.nl.

– Over De Middelburgse Kermis hebben we nog niets gelezen, maar die in Vlissingen gaat in ieder geval niét door dit jaar.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Ons Middelburg in Ons Zeeland, 1940
Ons Middelburg in Ons Zeeland, 1940

Ons Middelburg in Ons Zeeland, in 1940. Dat alles anders werd in 1940 hoeven we niet meer uit te leggen. Ook bij het weekblad Panorama/Ons Zeeland was men behoorlijk van […]

3 jun 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal Praktijkschool Het Bolwerk opent winkel VANVOOR in de Nieuwe Burg
Praktijkschool Het Bolwerk opent winkel VANVOOR in de Nieuwe Burg

Een nieuwe bestemming voor Nieuwe Burg 21, en wat een toffe! Nog voor de zomervakantie zal Praktijkschool Het Bolwerk, die zelf is gevestigd in de Erasmuswijk, daar de winkel en […]

4 jun 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal Anke Kasse zet na 33 jaar een punt achter haar loopbaan bij de ZB
Anke Kasse zet na 33 jaar een punt achter haar loopbaan bij de ZB

Er zijn mensen die reikhalzend uitzien naar hun pensioen maar dat geldt zeker niet voor Anke Kasse. Deze week nam ze, na ruim 33 jaar in dienst te zijn geweest […]

4 jun 2021