array(4) {
  [0]=>
  int(25985)
  [1]=>
  int(25986)
  [2]=>
  int(25987)
  [3]=>
  int(25988)
}

Helaas: the Athlete’s Food Middelburg gaat stoppen

Mensen die het vastgoedaanbod in Middelburg een beetje in de gaten houden zagen het pand aan Lange Delft 109 al een paar maanden te huur aangeboden worden, door de gebroeders Soons, die ook eigenaars zijn het naburige pand op nummer 111. Jean-Paul zei het in het voorjaar ook al eens tegen ons: als jullie iemand weten voor het pand: besef dan dat een combinatie van de twee panden ook bespreekbaar is.

Dat kan maar één ding betekenen, toch? Dat The Athlete’s Foot Middelburg daar dus vertrekt?

De eigenaar van de winkel, Ferdy Dierkx, bevestigde het vanochtend desgevraagd. De stickers met het opschrift ‘Wij gaan sluiten’ zitten al twee weken op de ruiten. En de winkel gaat niet alleen dáár weg: Ferdy stopt helemaal in Middelburg.

Als franchisenemer van de keten kreeg Ferdy wel de mogelijkheid om de zaak voort te zetten in een groter pand (The Athlete’s Foot wil graag alleen nog wat grotere winkels in alle steden), maar daar voelde hij uiteindelijk toch niet voor. Hij kiest ervoor om zijn contract niet te verlengen. Zeven jaar geleden stapte hij in, toen The Athlete’s foot de keten Coach overnam.

Wat Ferdy gaat doen weet hij nog niet. Eerst maar eens alles afronden in de Lange Delft. Op 1 december is de sleuteloverdracht, in de laatste week van deze maand rondt hij alles af. Er schijnt al een nieuwe huurder te zijn. Dat horen we binnenkort dan wel weer.

Ferdy was overigens verre van somber. Het is een aardige en nuchtere kerel. Hopelijk kan hij dit alles afsluiten zonder al te veel kleerscheuren. Één ding weet hij wel: als Goesenaar is hij Middelburg erg gaan waarderen, in de jaren dat hij hier ondernemer was. Zijn eigen stad valt hij zeker niet af, maar we sluiten niet uit dat hij hier nog eens terug zal keren. Dat vindt hij toch net iets interessanter.

Het ga je goed Ferdy. Bedankt voor die zeven jaar The Athlete’s Foot!

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/verhalen/custom-air-force-0118/

https://wijzijndestad.com/verhalen/boekenfestijn-een-nieuwe-tijdelijke-winkel-in-de-lange-delft/

https://wijzijndestad.com/verhalen/oud-hollandsche-pop-up-store-lange-delft-111-heropend/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Over 250 jaar Vrijmetselaarsloge La Compagnie Durable in Middelburg
Over 250 jaar Vrijmetselaarsloge La Compagnie Durable in Middelburg

Vrijmetselaarsloge La Compagnie Durable, gevestigd in de Stationsstraat, bestaat 250 jaar! Het is waarschijnlijk de oudste, nog bestaande vereniging van de stad. Dat is een mijlpaal van jewelste, die het […]

6 nov 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal De Kerstshow 2020 van Groenrijk Middelburg
De Kerstshow 2020 van Groenrijk Middelburg

Je leest er veel over in de media momenteel. Koppen als “Kerst 2020 wordt de belangrijkste in jaren”, of “We staan te springen om een kerstboom, dus komen ze eerder […]

7 nov 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Help de Horeca: nu bijna 50 extra zaken voor afhalen en bezorgen in Middelburg
Help de Horeca: nu bijna 50 extra zaken voor afhalen en bezorgen in Middelburg

Bij wie ga ga jij dit weekend iets lekkers bestellen om af te halen of thuis te laten zorgen? Naast alle zaken die de service het hele jaar door bieden […]

7 nov 2020