Geplaatst op 23 maart 2018

Helen’s Bakery gaat lekker

Hoe is het toch met Helen’s Bakery? Heleen van Belzen sloot zich dik twee jaar geleden ook aan bij de VOM, maar eerlijk is eerlijk: de binnenstadsvereniging heeft niet veel leden op de ZEP en de Mortiere en wij bezoeken het gebied ook niet iedere week.

Maar gisteren waren we er weer eens. Even bijkletsen dus. Heleen vertelde dat ze weinig te klagen heeft. Ze heeft in die eerste 2,5 jaar al een flinke, vaste klantenkring opgebouwd, die zeer gevarieerd is, en ze ziet nog wekelijks nieuwe gezichten verschijnen. Het zijn mensen die komen tanken bij Berkman, maar ook toeristen, mensen uit het centrum, scholieren van Scalda, omwonenden en medewerkers van bedrijven uit de buurt.

En Heleen rust niet op haar lauweren. Ze breidt haar assortiment regelmatig uit met nieuwe broodjes, sinds kort verkoopt ze ook schepijs en klanten kunnen inmiddels ook online bestellingen plaatsen, via helens-bakery.nl/.

En Dolf de huismeeuw? Die hangt ook nog steeds rond bij de zaak. Tegenwoordig wel met een vriendje (of is het een vriendinnetje?). Hoi Dolf!

Fijn om te zien en horen dat het goed gaat daar!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/ook-helens-bakery-sluit-zich-aan-bij-wij-zijn-de-stad/Meer verhalen over Helen’s Bakery

Ook Helen’s Bakery sluit zich aan bij Wij zijn De Stad

Super! Er heeft zich opnieuw een Middelburgse ondernemer aangesloten bij Wij zijn De Stad: Heleen van Belzen van Helen’s Bakery aan de Althoornweg. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee,…

Lees meer