Geplaatst op 10 oktober 2015

Herfst? Zaterdag!

Mmm, als je naar buiten loert kan je zomaar bekropen worden door het grote herfstgevoel. Met een boekje of je tablet op de bank, of juist op pad, naar het bos, om vliegenzwammen te spotten. Maar je kunt natuurlijk ook gaan genieten van je club op de sportvelden, of een beetje slenteren, shoppen en dineren in de stad en het geheel afronden met een paar drankjes en wat listige dansjes hier of daar. De welbekende greep uit het aanbod van vandaag:

Vanaf vanochtend en verder de hele middag wordt op het Kanaal door Walcheren de Abeelenrace 2015 gehouden. Op Dam 25 wordt de mysterieuze Heerenkamer geopend (met dank aan Hermen voor de tip). Tussen 14.00 en 15.00 speelt Singer-Songwriter Judy bij Christie – N in de Kromme Weele.

Vanavond in Cafe ut babbelaertje Pearl Jamming, in Kaffee ’t Hof Carlton Melton en in De Spot ‘Dancing’ met diverse DJ’s die we allemaal kennen. In Hart Van Middelburg (en in de bekende andere caf├ęs) kun je voetbal kijken en vervolgens los in Skihutstijl, met zanger Irvine. In het Middelburgs Minitheater wordt het stuk De Goede Dood gespeeld.

Hoe dan ook: een fijne dag gewenst allemaal.

Zie ook www.uitinmiddelburg.nl/nl/agenda.htm en www.rvhonte.nl/abeelenrace

Tags:

Delen op