Geplaatst op 20 juli 2017

Het 100e lid van de VOM: B&B ’t Poorthuys

Fotomoment! Vorige week passeerde de VOM de grens van 100 leden. Sterker nog: het zijn er inmiddels al 105. De eer van nummer 100 was weggelegd voor B&B ’t Poorthuys (Bed & Breakfast Middelburg). Peter Blom kreeg gisteren een flesje wijn van voorzitter Dick Anbeek tijdens de borrel in Het Vliegendt Hert.

Het aantal nieuwe leden is in de afgelopen maanden enorm hard gestegen. Zo’n 45 aanmelden in drie maanden tijd. Dat geeft ons de overtuiging dat er in Middelburg mooie dingen aan het gebeuren zijn. We ontdekken steeds meer vormen van samenwerking in de afzonderlijke winkelstraten. Gewoon door even koffie met elkaar te drinken. Dat levert mooie plannen op, maar ook snellere oplossingen bij problemen. En het is ook gewoon gezellig om even bij te kletsen met je buren, toch? Iedere straat is nu via 1 of 2 personen vertegenwoordigd in het VOM-bestuur, waardoor de lijntjes kort zijn. Het liefst worden dat op termijn 3 vertegenwoordigers per winkelgebied. Er is nog veel te bereiken, maar het is een mooie start.

De ledenstroom betekent ook voor Wij zijn de Stad veel bezoekjes aan nieuwe leden. We schrijven met liefde een mooi verhaal over iedere nieuwe aanwinst. Niet altijd op dezelfde dag, want daar gaat het nu soms een beetje te hard voor. Maar daar hoor je ons niet over klagen. De stad leeft en daar worden wij reuzeblij van!

Ook lid worden? Wees welkom!

wijzijndestad.com/word-nu-lid/


Delen op