Geplaatst op 08 september 2017

Het Badhuis: een nieuwe hotspot voor creatieve ZZP’ers in de Zusterstraat

Waarom stond Anne Van Riet vanmiddag zo vrolijk te springen in de Zusterstraat? Welnu: omdat het grote nieuws eindelijk naar buiten mag: de creatieve ondernemers die nu nog zijn gevestigd in het pand aan Geerepassage 1 gaan binnenkort verhuizen naar de Zusterstraat, naar het pand waar nu nog Vleeshal Zusterstraat zit.

We zullen er later nog op terugkomen, maar we kunnen alvast verklappen dat de ondernemers (geen collectief, maar ze werken wel vaak samen) het pand zullen huren van de Drvkkery als Stichting Badhuis Middelburg. Die naam verwijst naar het badhuis van de heer Oldeman, dat daar in de jaren 50 en 60 was gevestigd. We kunnen ook verklappen dat er in het nieuwe pand nog ruimte is voor zeker 3 creatieve ondernemers. De huurprijs is zeer schappelijk, weten we.

Als je interesse hebt is het misschien goed om te weten met welke ondernemers je in ieder geval onder een dak komt te zitten. Komen ze:

* Thomas Filius van Codetikkers
* Frans Stroo van Design Natuurlijk
* Marcel Kentin van Kentin Photography
* Marloes Matthijssen van Elizee tekst & project
* Anne Van Riet van Identity & Design by Anne van Riet

Deze vijf ondernemers zitten samen ook in de stichting. Binnenkort gaan de website en Facebookpagina online, en wordt ook de huisstijl gepresenteerd. We houden jullie op de hoogte!

Er is ook al een nieuwe bestemming voor Geerepassage 1 en de Vleeshal heeft ook een nieuw kantoor gevonden. Daar mogen we binnenkort vast ook meer over vertellen.

Oude foto’s en krantenknipsels: Beeldbank en Krantenbank Zeeland van ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/2017/04/04/vleeshal-zusterstraat-verdwijnt-in-het-najaar/

wijzijndestad.com/2016/02/01/4-nieuwe-bestemmingen-in-de-korte-geere/


Delen op