array(3) {
  [0]=>
  int(7375)
  [1]=>
  int(7376)
  [2]=>
  int(7377)
}

Het coronavirus in Middelburg: een brief van de VOM

Toen we tegen de middag een rondje door de stad deden zagen we dat het, waarschijnlijk ook door alle berichtgeving over het coronavirus, minder druk was dan anders.

We stonden al op het punt een berichtje te plaatsen, om nog maar eens te benadrukken dat er nog gewoon gewinkeld kan worden, maar toen begrepen we dat er een brief van de Vereniging Ondernemers Middelburg in de maak was. Die brief is zojuist verspreid onder alle leden van de VOM. Zij vinden ‘m in de mailbox, maar wij hebben ‘m ook als PDF op de website gezet:

https://wijzijndestad.com/wp-content/uploads/2020/03/Coronabrief-VOM.pdf

Uit de brief:

“Ongetwijfeld zult u met vragen zitten omtrent uw bedrijf. Wij willen u daarbij helpen! Wij hebben een aantal partners die zich via de VOM aan ons ondernemerslokaal hebben verbonden. Zij zijn bereid om uw vragen in hun discipline te beantwoorden. Aangezien de maatregelen omtrent dit virus echt iedereen treft stellen wij onze diensten zoals hierboven gesteld voor VOM én voor niet-VOM leden beschikbaar.

U kunt uw vraag mailen naar: ondernemerslokaal@ondernemersmiddelburg.nl.

Vanzelfsprekend mag u ervan uit gaan dat wij alle vragen zeer discreet zullen behandelen. Wilt u graag een persoonlijk gesprek met één van ons? Dan kunt u dat ook via de mail aan ons kenbaar maken.”

Schroom dus niet om via de mail contact op te nemen met de VOM, en lees vooral ook de updates die de komende tijd via de mail verstuurd zullen worden. Als er belangrijke zijn delen we die uiteraard ook via dit kanaal.

Vooralsnog draait de stad gewoon door, al zijn er ontzettend veel activiteiten afgelast of opgeschort. Sommige instellingen zijn helemaal gesloten, of hebben aangepaste openingstijden en dienstverlening, zoals bijvoorbeeld de ZB. Omroep Zeeland heeft een kaartje waar afgelaste evenementen aan toegevoegd kunnen worden:

https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/118686/Evenement-afgelast-Zet-het-op-het-Zeeuwse-Afmeldpunt

Die zal nog niet volledig zijn, dus kijk vooral ook even op de websites of sociale media van het museum of het podium dat je van plan was te bezoeken.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Corona-update: over de agenda en kwetsbaarheid van lokale ondernemers
Corona-update: over de agenda en kwetsbaarheid van lokale ondernemers

Ook vandaag deden we weer een ochtendrondje door de stad, om te kijken en te luisteren. Het zal niemand verbazen dat het maar over een onderwerp ging. Van de VOM […]

14 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal State of Art Middelburg in een nieuw jasje
State of Art Middelburg in een nieuw jasje

Vorige week vroeg iemand zich in een appje af of State of Art Middelburg nog wel zou blijven bestaan. De winkel was al een paar dagen dicht. We wisten gelukkig […]

14 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Corona-update 15 maart 2020
Corona-update 15 maart 2020

Een korte update over initiatieven rondom het coronavirus: We lezen dat veel mensen zoeken naar manieren om mensen die dat nodig hebben te helpen met boodschappen en andere dingen. Mogelijk […]

15 mrt 2020