Geplaatst op 13 maart 2020

Het coronavirus in Middelburg: een brief van de VOM

Toen we tegen de middag een rondje door de stad deden zagen we dat het, waarschijnlijk ook door alle berichtgeving over het coronavirus, minder druk was dan anders.
 
We stonden al op het punt een berichtje te plaatsen, om nog maar eens te benadrukken dat er nog gewoon gewinkeld kan worden, maar toen begrepen we dat er een brief van de Vereniging Ondernemers Middelburg in de maak was. Die brief is zojuist verspreid onder alle leden van de VOM. Zij vinden ‘m in de mailbox, maar wij hebben ‘m ook als PDF op de website gezet:
 
 
Uit de brief:
 
“Ongetwijfeld zult u met vragen zitten omtrent uw bedrijf. Wij willen u daarbij helpen! Wij hebben een aantal partners die zich via de VOM aan ons ondernemerslokaal hebben verbonden. Zij zijn bereid om uw vragen in hun discipline te beantwoorden. Aangezien de maatregelen omtrent dit virus echt iedereen treft stellen wij onze diensten zoals hierboven gesteld voor VOM én voor niet-VOM leden beschikbaar.
 
U kunt uw vraag mailen naar: ondernemerslokaal@ondernemersmiddelburg.nl.
 
Vanzelfsprekend mag u ervan uit gaan dat wij alle vragen zeer discreet zullen behandelen. Wilt u graag een persoonlijk gesprek met één van ons? Dan kunt u dat ook via de mail aan ons kenbaar maken.”
 
Schroom dus niet om via de mail contact op te nemen met de VOM, en lees vooral ook de updates die de komende tijd via de mail verstuurd zullen worden. Als er belangrijke zijn delen we die uiteraard ook via dit kanaal.
 
Vooralsnog draait de stad gewoon door, al zijn er ontzettend veel activiteiten afgelast of opgeschort. Sommige instellingen zijn helemaal gesloten, of hebben aangepaste openingstijden en dienstverlening, zoals bijvoorbeeld de ZB. Omroep Zeeland heeft een kaartje waar afgelaste evenementen aan toegevoegd kunnen worden:
 
 
Die zal nog niet volledig zijn, dus kijk vooral ook even op de websites of sociale media van het museum of het podium dat je van plan was te bezoeken.

 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg