Geplaatst op 27 september 2019

Het derde Bockeriejersfestival en meer uit de Middelburgse agenda voor dit weekend

Er is weer genoeg te doen in Middelburg, de komende dagen! Kijk maar eens op wijzijndestad.com/agenda.

Met deze week speciale aandacht voor het derde Bockeriejersfestival van Stadsbrouwerij Middelburg (Hosternokke), morgenavond in de Korte Geere. Gisteren vertelden Jacco, Marja en Nienke Tjepkema wat we daar allemaal kunnen verwachten. Misschien vraag je je af wie Nienke is? Welnu: zij is een van de acht brouwers die morgen op het plein is te vinden. Een echte brouwvrouw, die morgen namens ‘De Brouwkeuken’ het bier ‘Bockbeslag’ zal presenteren.

Maar er is meer!

Moss staat in De Spot, Café Schuttershof is gastheer van Back To The Retro – 30+ House Classics en So Yummy | Team Rush Hour, in Ut Babbelaertje een eerbetoon aan The Rolling Stones, in Brasserie Sir Franklin een 40+ avond met DJ Robby Loose, in de Doopsgezinde kerk Alona Kliuchka , cello en Andrej Romanov, orgel en Falling Man uit België speelt in Kaffee ’t Hof en Jos en Wendy bij MarktCafe. Check zeker ook het evenement Oli Ng, Chris Kelly en Gebroeders Bin – Koffiepand, Middelburg.

Verder morgen Open Huis in Sint Jans Hospice De Casembroot (waar we zelf ook nog even op bezoek gaan morgen), zwaaien naar de bewoners van het Gasthuis in het kader van ‘Zwaaien op Burendag’, een rommelmarkt van Chr. Brassband Middelburg op het Damplein en de Zolderverkoop en Kleedjesmarkt Acaciahof Middelburg.

Zijn we al klaar? Welnee joh!

Morgen is ook het Nederlands Kampioenschap Standwerken in de Lange Delft, en Opening Pieter Slagboom ‘As Long As The Potatoes Grow’, in Vleeshal. Wim Mertens treedt op in de Zeeuwse Concertzaal. In het Zeeuws Museum een lezing en een rondleiding, er is een Buurtfeest bij het Pennywafelhuis in Dauwendaele en ook is daar nog Buuten Lope, editie 2: ruim 9 en 17 km.

Zondag kun je tot slot nog genieten van Concert bij de Buren Middelburg.

Meer informatie is te vinden op wijzijndestad.com/agenda/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg