array(4) {
  [0]=>
  int(7347)
  [1]=>
  int(7348)
  [2]=>
  int(7349)
  [3]=>
  int(7350)
}

Het nieuwe kantoor van Maatschappelijk Werk Walcheren in Middelburg

We moeten toegeven dat we al dat nieuws over Porthos in het verleden niet zo heel goed hebben gevolgd, maar het is een feit dat er veel veranderd is, per 1 januari. Sinds die datum ga je niet meer naar Porthos, maar naar ‘Toegang in Middelburg’ (TIM) in het Stadskantoor van Gemeente Middelburg. Het oude pand aan de Sint Sebastiaanstraat wordt overgedragen aan University College Roosevelt. Studenten gaan daar vanaf dit jaar de opleiding engineering volgen (zie ook de link over de Regiodeal Zeeland, onderaan).

Maar er zaten meer organisaties in het gebouw, zoals Welzijn Middelburg en Maatschappelijk Werk Walcheren, een divisie van Zorgstroom. Welzijn Middelburg is verhuisd naar de Kousteensedijk; die zijn nu te vinden op de tweede verdieping van ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

Maatschappelijk Werk Walcheren is vorige week óók verhuisd, naar Park Veldzigt 35. De organisatie is nu gevestigd in het gebouw waar voorheen de PZC was gevestigd, met Maandag als bovenbuurtjes.

Vrijdag gaf de altijd even hartelijke Finus Kuijs ons daar een korte rondleiding. Finus is (onder meer) lid van de raad van bestuur van Zorgstroom.

De kantoren zijn onherkenbaar veranderd. De grote open ruimtes van de krant (waar Finus in het verleden ook voor werkte) zijn verdwenen. Ze hebben plaatsgemaakt voor kleinere kantoor- en vergaderruimtes. Enfin, kijk zelf maar.

Vanaf nu kun je met al je hulpvragen dus terecht in dit kantoor, of in Vlissingen. Het is maar dat je het weet!

Filmpje: https://youtu.be/6ENDHfXFzPc.

Meer lezen:

https://www.mww.nl

https://www.middelburg.nl/Inwoners/Welkom_bij_TIM

https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/116907/UCR-breidt-uit-met-gebouw-van-gemeente-Middelburg

https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/117366/Porthos-ter-ziele-Walcherse-gemeenten-regelen-zorg-nu-zelf

M

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De winnaars van Wij zijn De Actie 2020
De winnaars van Wij zijn De Actie 2020

** UPDATE 18 MAART 2020: I.V.M. DE ONTWIKKELINGEN RONDOM HET CORONOVIRUS IS DE UITREIKING OPGESCHORT TOT IN APRIL. EEN NIEUWE DATUM WORDT NOG BEKENDGEMAAKT. ** Alle winnaars van ‘Wij zijn […]

11 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Het Water Over, met Steffen en Martijn
Het Water Over, met Steffen en Martijn

Hoeveel mensen ken jij, die na de middelbare school vertrokken uit Middelburg en Zeeland, om vervolgens nooit meer, of pas op veel latere leeftijd terug te keren? Wij kennen er […]

11 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Een rondje Lumileds Middelburg, met Frits Deurloo
Een rondje Lumileds Middelburg, met Frits Deurloo

Over Lumileds en de voormalige Vitrite in Middelburg is al veel geschreven, zeker in 2018, toen het bedrijf 125 jaar bestond. Ook wij publiceerden al eens iets over de geschiedenis […]

11 mrt 2020