Geplaatst op 17 juni 2019

Het online succes van het Middelburgse bedrijf Horren.com

Onlangs kwam er een persbericht in onze mailbox voorbij, over de uitbreiding van het Middelburgse bedrijf Horren.com. Dat bericht trok ten eerste onze aandacht omdat we nog nooit van het bedrijf hadden gehoord en ten tweede omdat het ging over een uitbreiding naar een vloeroppervlak van 3000 vierkante meter, in panden aan de Arnesteinweg. Dat vonden we nogal wat. En het maakte ons nieuwsgierig bovendien. “Is er dan zó veel vraag naar horren?”

Ja dus.

We bezochten het bedrijf vorige week, na een mailwisseling met commercieel directeur Marco Janssen, die het bedrijf samen met zijn broer Erik runt. Horren.com werd opgericht in 2005 en groeide sindsdien gestaag, juist door zich helemaal te specialiseren op een specifiek deel van de markt, namelijk raamhorren en hordeuren. Die worden grotendeels online besteld door particulieren, maar ook de zakelijke markt in Nederland en België wordt vanuit Zeeland bediend. Wij vinden het altijd prachtig als ondernemers hun zogenoemde ‘niche’ uitbouwen tot een succes. Het is gewoon tof om te zien en horen hoe gaten in markten worden benut door sommigen.

In dit filmpje zie je de rondleiding en uitleg door Marco, bij wie we een jaar of dertig geleden nota bene in de klas zaten. Dat (her-) ontdekten we vorige week pas.

Op horren.com lees je er meer over. In de Krantenbank Zeeland zijn ook artikelen te vinden over de geschiedenis van het bedrijf.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/nieuw-in-middelburg-en-bij-de-vom-autentico-paint/

wijzijndestad.com/verhalen/zij-zijn-de-stad-op-bezoek-bij-weststrate-in-middelburg/

wijzijndestad.com/verhalen/sjaal-met-verhaal-opent-een-showroom-in-middelburg/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg