Geplaatst op 10 juni 2017

Het programma van Stadsfeesten Middelburg 2017

De Middelburgse agenda voor komend weekend is werkelijk enorm en wordt natuurlijk gedomineerd door Stadsfeesten Middelburg en Festivalmaand Jun! Daar even een greep uit doen valt nog niet mee en wij zullen zelf ook zeker niet overal bij zijn.

Je kunt eigenlijk het beste zelf kijken op stadsfeestenmiddelburg.nl/programma, of het programma downloaden als tijdtabel, via stadsfeestenmiddelburg.nl/wordpress/wp-content/uploads/2017/06/programma_05juni2017_.pdf Dan heb je alles van de Stadsfeesten bij elkaar. Via Plein 1940 Evenementen kun je specifiek zien welke bands dáár optreden.

Op de Facebookpagina van Middelburg 800 jaar kun je een paar filmpjes bekijken over het programma. Zo vertelt Huibert-Jan Vader over het inmiddels bijna traditionele concert in het Prins Hendrikdok vanavond, praat Pokoe over het Pokoe Festival bij de Seismolen morgen en legt Marianne Sinke uit wat we kunnen verwachten bij de open dag van het Middelburgs Minitheater a.s. zondag.

En verder? Evenementen bij Vleeshal en Zeeuws Museum, optredens buiten en binnen bij o.a. De Heeren van Holland, Café Bardot, Kaffee ’t Hof De Spot en Cafe de Geere. Ook optredens in o.a. De Nieuwe Burg, bij Kloveniersdoelen, in de Lammerensteeg en animaties in de Lange Delft en Langeviele.

Je kunt vanavond voetbal kijken bij diverse cafés, zoals Café Die Lange. Morgen is het ook Zeeuwse Veteranendag 2017.

Nu ja, het is zo wel duidelijk ongeveer toch?

Zie ook:

middelburg800.com/agenda

www.uitinmiddelburg.nl/nl/agenda.htm

stadsfeestenmiddelburg.nl


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg