Geplaatst op 25 april 2019

Hoera! Nieuwe bestemmingen voor winkelpanden in Middelburg Centrum

Toegegeven: er zijn een paar gaten gevallen in de Middelburgse winkelstraten, in de afgelopen maanden, maar gelukkig staat er weer van alles te gebeuren. Nieuwe bestemmingen: altijd fijn!

Zo werden we gisteren getipt over de komst van WAAR naar Middelburg, een (pop-up) cadeauwinkel die in rap tempo vestigingen door heel Nederland opent. Binnenkort dus ook in Middelburg en wel in het pand waar tot voor kort Ijssalon Ciao zat: Korte Delft 2. WAAR zoekt ook (ZZP-) medewerkers voor de eerste winkel in Zeeland.

Dan het pand aan Plein 1940 nr. 5, waar tot vorige maand Spellenwinkel De Burcht zat: dat is ook weer verhuurd! Medio juni hoopt Luck Nijboer daar zijn winkel ‘Twice as Nice’ te openen. In het voorste deel zal de betere tweedehandsdameskleding worden verkocht, achterin de zaak de betere tweedehands spullen. Derden die daar belangstelling voor hebben kunnen eventueel kastruimte huren om er hun eigen spullen te verkopen. Een soort shop-in-shop dus. We hebben Luck nu alleen even telefonisch gesproken, maar maken tegen die tijd zeker nog kennis met hem. Eind jaren 90 zat Luck in cafĂ© Vantoen en Vannu, aan Vlasmarkt 39.

De kans dat er binnenkort ook weer een invulling is voor Lange Delft 64 (tot vorige week de Op=Op Shop) is ook groot. Er zijn diverse kandidaten in beeld. Wordt vervolgd!

Tot slot, voor nu, het pand aan Lange Geere 12, waar Actief Werkt Middelburg net is vertrokken: dat is ook weer verhuurd. We vermoeden aan een organisatie die is te vergelijken met de vorige huurders.

Hoe dan ook: allemaal van harte welkom in Middelburg!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/ijssalon-ciao-verhuist-van-de-korte-naar-de-lange-delft-in-middelburg/

wijzijndestad.com/verhalen/de-laatste-dag-van-de-burcht/

wijzijndestad.com/verhalen/opop-voordeelshop-middelburg-sluit-definitief-ondanks-doorstart/

wijzijndestad.com/verhalen/actief-werkt-middelburg-verhuist-van-lange-geere-naar-beenhouwerssingel/

middelburgdronk.nl/wiki/Vantoen_en_Vannu


Delen op