Geplaatst op 13 mei 2020

Horeca Middelburg kan terrasplannen indienen vóór 19 mei 2020

Horecaondernemers van Middelburg opgelet!
 
Vanmiddag hebben de Gemeente Middelburg, Koninklijke Horeca Nederland/afd. Middelburg en de VOM aan tafel gezeten om o.a. de plannen voor tijdelijke uitbreiding van de terrassen in de openbare ruimte te bespreken.
Ze hebben met elkaar afgesproken dat Koninklijke Horeca Nederland, afd. Middelburg de gehele coördinatie van deze plannen gaat uitvoeren.
Concreet houdt dit voor jullie in:
Indien je uitbreiding wenst van je terras, eventueel in samenwerking met andere horecaondernemers, dan moet dit plan schriftelijk via de mail voor dinsdag 19 mei ingediend zijn. Het mailadres waar dit naar toe moet is: middelburg@khn.nl. Ook wensen voor het tijdelijk gebruik van beschikbare andere ruimtes of panden kunnen kenbaar worden gemaakt.
 
Op woensdag 20 mei zullen al deze plannen worden besproken door KHN met de gemeente Middelburg en eventueel adviserende organen, zoals de politie. Op woensdag 20 mei zal ook de besluitvorming plaatsvinden.
 
Plannen die na deze datum ingediend worden zullen ook in een veel later stadium worden besproken.
 
Het heeft GEEN zin om plannen ook, of afzonderlijk, bij de gemeente of de VOM in te dienen. Deze partijen zullen altijd doorsturen naar KHN. Indien jullie plan niet uitvoerbaar blijkt te zijn of gedeeltelijk moet worden aangepast, dan zal dit met jullie worden gecommuniceerd.
De VOM is blij dat KHN/afd. Middelburg de coördinatie hiervan voor heel horeca Middelburg voor zijn rekening wil nemen en wenst jullie heel veel succes met de voorbereiding tot 1 juni, en met de start vanaf 1 juni.
 
Zie ook:
 
 
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg