Geplaatst op 18 oktober 2017

Hotel Loskade 45 breidt uit met 3 hotelappartementen

Als we aan het eind van het jaar terugblikken op 2017 komt #WijzijnDeActie van juli/augustus ongetwijfeld terug in de hoogtepunten. Wat een leuke gein was dat, ook dankzij de hulp van het team van Hotel & brasserie Loskade 45. Daar mochten we alle goodies en giften tijdelijk opslaan, en dan kregen we er nog gratis drankjes aangeboden ook.

Wat we nog niet hadden verteld was dat we op 12 augustus, bij het verdelen van de dozen over de winnaars, met mede-eigenaar Jan ook een kijkje namen achter het hotel, waar ze toen net waren begonnen met het slopen van de grote opslagruimte die daar stond (zie de op een na laatste foto). Jan legde toen uit dat op die plek een uitbreiding komt van het hotel, in de vorm van drie hotelappartementen. Die je moet je zien als drie zelfstandige huisjes met wel de luxe van een hotelkamer, maar ook de mogelijkheid om er zelf te koken.

In augustus moesten er nog een paar formaliteiten worden geregeld, maar inmiddels is Loskade 45 begonnen met het delen van beelden van de verbouwing op de eigen pagina.

Succes mensen, we zijn benieuwd naar het eindresultaat!


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg