array(1) {
  [0]=>
  int(13496)
}

Hyperbowling Middelburg vanaf vandaag geopend

Woohoo! Vanochtend hebben we voor het eerst in ons leven gehyperbowld en weten jullie wat? We vonden het super!

Een maand of drie geleden maakten Jasper en Ronald, die we al kennen van Prison Island Middelburg en GlowGolf Middelburg op de ZEP, bekend dat ze in de voormalige Voetbal Experience een zogenoemde Hyper Bowling zouden gaan bouwen. Die bowling is nu zo goed als af. De officiële opening is pas volgende maand, maar vanaf vanavond is iederereen van harte welkom om deze combinatie van bowlen en videogaming uit te komen proberen.

Jasper gaf ons vanochtend tekst en uitleg over het spel en over HyperBowling Middelburg zelf en vertelde ook nog iets over de aankleding, de baan en de arrangementen die mogelijk zijn. Na het filmen deden we samen vijf challenges, waarbij we uiteraard ongenadig billenkoek kregen van de baas….en zelfs nog een keer op onze plaat gingen. Maar de pret was er niet minder om. Dit gaan we zeker nog eens een keer doen. Het voegt echt iets toe aan het spelletje, wat ons betreft.

Meer informatie is te vinden op https://hyperbowling.nl. Daar kun je ook een baan reserveren, voor zowel hyperbowling als gewoon bowlen.

Wij wensen het team van Hyperbowling Middelburg veel succes!

Gerelateerd:

Een Zeeuwse primeur: Middelburg krijgt een Hyperbowling

https://wijzijndestad.com/verhalen/sneak-preview-prison-island-middelburg-in-aanbouw/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De opening van MOOi en meer uit de Middelburgse agenda
De opening van MOOi en meer uit de Middelburgse agenda

Niks geen zurigheid op deze zonnige zaterdag! Het is een prachtdag om dingetjes te ondernemen. Een greep uit de lijst op https://wijzijndestad.com/agenda: Om te beginnen is vanmiddag de ‘sneak opening’ […]

23 feb 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Een nieuwe bestemming voor Markt 21 in Middelburg
Een nieuwe bestemming voor Markt 21 in Middelburg

Hoera! Een nieuwe bestemming voor Markt 21! Toen bekend werd dat Markt 21 zou gaan stoppen meldden diverse partijen zich bij de familie Jakobsen. Elina Sloutskaia en Martin Priem, die we […]

23 feb 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Luie zondag
Luie zondag

Het is een bijzondere, luie zondag. Meer zeggen we er niet over! https://www.nporadio1.nl/kwesties

24 feb 2019