Geplaatst op 22 februari 2019

Hyperbowling Middelburg vanaf vandaag geopend

Woohoo! Vanochtend hebben we voor het eerst in ons leven gehyperbowld en weten jullie wat? We vonden het super!

Een maand of drie geleden maakten Jasper en Ronald, die we al kennen van Prison Island Middelburg en GlowGolf Middelburg op de ZEP, bekend dat ze in de voormalige Voetbal Experience een zogenoemde Hyper Bowling zouden gaan bouwen. Die bowling is nu zo goed als af. De officiële opening is pas volgende maand, maar vanaf vanavond is iederereen van harte welkom om deze combinatie van bowlen en videogaming uit te komen proberen.

Jasper gaf ons vanochtend tekst en uitleg over het spel en over HyperBowling Middelburg zelf en vertelde ook nog iets over de aankleding, de baan en de arrangementen die mogelijk zijn. Na het filmen deden we samen vijf challenges, waarbij we uiteraard ongenadig billenkoek kregen van de baas….en zelfs nog een keer op onze plaat gingen. Maar de pret was er niet minder om. Dit gaan we zeker nog eens een keer doen. Het voegt echt iets toe aan het spelletje, wat ons betreft.

Meer informatie is te vinden op hyperbowling.nl. Daar kun je ook een baan reserveren, voor zowel hyperbowling als gewoon bowlen.

Wij wensen het team van Hyperbowling Middelburg veel succes!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/een-zeeuwse-primeur-middelburg-krijgt-een-hyperbowling/

wijzijndestad.com/verhalen/sneak-preview-prison-island-middelburg-in-aanbouw/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg