Geplaatst op 09 november 2018

Impressie Popronde Middelburg 2018

“Domme, domme jongen, nu vergooi je ’t allemaal!”

Dit zinnetje kwam tijdens de Popronde Middelburg meerdere keren voorbij. Ook daarom stonden we er misschien wel mee op vanochtend. Of was het omdat we zelf een beetje dom zijn geweest, door niet kort na aanvang van het festival naar huis te gaan?

Laten we het maar in het midden laten. Feit is dat we geen spijt hebben gekregen van de beslissing om te blijven gisteravond. We zijn vandaag verre van fris, maar we hebben oprecht genoten van deze editie. We bezochten uiteindelijk acht locaties en zagen en/of hoorden een act of tien. Daar zaten er achteraf gezien verdacht veel tussen die woensdag waren getipt door Lonneke de Klerk en Laurien de Feijter.

Ons persoonlijke hoogtepunt? Starrlight dames en heren! Toen we Café Ut Babbelaertje betraden sloegen haar snelle raps ons meteen in het gezicht. Deze dame opereerde in haar eentje als een licht agressief collectief, vonden we. Lekker hoor. Maar toen we haar achteraf spraken hoorden en zagen we een goedlachse en aardige dame, met beide voeten op de grond.

Het was sowieso een zegetocht van krachtige dames gisteren, al mocht die energie van Karel er inderdaad ook zijn. Allez, 7 minuten van de 1,5 uur aan filmpjes die we maakten, uiteraard van de bedroevende avondkwaliteit die jullie van ons gewend zijn. Bedankt, Popronde Middelburg, tot volgend jaar!


Delen op