Geplaatst op 31 december 2019

In beweging! Het jaar afsluiten op het Abdijplein, met Bootcamp Club Fitter Middelburg

Oudjaarsdag is voor iedereen anders. Sommige mensen moeten nog gewoon werken, anderen luieren er lekker op los en weer anderen zijn druk in de weer met het inslaan van oliebollen en andere lekkernijen. Maar er wordt ook gesport, reken maar. Wij waren er vanochtend getuigen van, op het mooie Abdijplein. Bootcamp Club Fitter Middelburg hield daar, en in de directe omgeving, een bootcamp van een uur, waar zo’n veertig leden aan deelnamen.

Nu waren we drie jaar geleden ook al eens op bezoek bij Bootcamp Club Fitter, dus voor wat meer achtergrondinformatie verwijzen we graag naar het bericht van toen (zie de links onderaan), maar er waren genoeg redenen om nogmaals op bezoek te gaan. Bootcamp Club Fitter sloot zich recent aan bij de Vereniging Ondernemers Middelburg. Pas op dat moment begrepen we dat de club een nieuwe eigenaar heeft: Sophie Matulessy. Ze heeft het stokje overgenomen van Dennis Simons, die het er door gezinsuitbreiding en ander werk gewoon te druk voor kreeg.

Er dat bezoekje in februari 2017 is er overigens best veel veranderd bij de club. Toen waren er zo’n veertig leden, inmiddels zijn dat er bijna tweehonderd. En de club heeft ondertussen ook afdelingen in Domburg en Arnemuiden. Bootcamp Club Fitter staat dus als een huis. In de laatste drie minuten van dit filmpje vertelt Sophie er meer over.

We vonden het leuk om Sophie bezig te zien. We dronken eerder deze maand al een kopje thee met haar. Niks geen geschreeuw toen. Een zachte stem en een hartelijke lach, dat was het. Hoe anders was dat vanochtend, toen ze begon met de bootcamp. We waren meteen wakker. Sophie houdt de mensen scherp en ze geeft zelf continu het goede voorbeeld. Een en al beweging, een en al geluid. En dat werkt.

Omdat veel mensen het nieuwe jaar graag beginnen met goede voornemens, waar meer beweging vaak ook bij hoort, heeft Sophie ook nog een speciale aanbieding voor de volgers van Wij zijn De Stad. Als je jezelf voor 29 februari 2020 inschrijft, met de actiecode ‘WijzijnDeStad’, dan krijg je acht lessen voor 49,95 euro, i.p.v. voor 70 euro. Tel uit je winst! Je kunt je aanmelden via mail@bootcampclubfitter.nl.

We gaan zelf nu ook eens werken aan onze goede voornemens: 2019 afsluiten in de stad. Er zijn nog best wat dingen te doen, zie we in de agenda. Fijne jaarwisseling allemaal!

Filmpje: youtu.be/AdAaw1mLN2U.

Meer lezen:

bootcampclubfitter.nl/

wijzijndestad.com/verhalen/op-bezoek-bij-bootcamp-club-fitter-zeeland/

wijzijndestad.com/agenda/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg