Geplaatst op 10 maart 2019

In gesprek met…Margreet Rotte & Carolien Boogaard

In het filmpje van gisteren, over ons bezoek aan De Zeeuwse Verzekeringen, zeiden we het al: de aanleiding voor dat bezoek was een afspraak met Carolien Boogaard en Margreet Rotte. Die twee dames zagen we, onafhankelijk van elkaar, gaan voor nieuwe wendingen in hun leven.

Margreet bleef weliswaar gewoon in dienst bij haar werkgever maar zette tegelijkertijd in op haar eigen tekstbureau en ze ontpopte zich als Turkijespecialist op haar blog Turkeytraveller.nl. Carolien werkte tot vorig jaar op de afdeling communicatie van Gemeente Middelburg. We werkten in het verleden onder meer samen binnen Middelburg Winterstad. Carolien besloot volledig ZZP’er te worden. Behalve teksten en communicatie is zij ook fotografe bij Carolien Boogaard Fotografie en jazeker: ook zij blogt veel over haar reizen, op haar Dream the World – Reisblog.

Margreet en Carolien werken soms samen, zoals deze keer dus voor de Zeeuwse. Genoeg reden om eens bij te kletsen met dit duo. We waren bijvoorbeeld heel benieuwd hoe het bevalt, als ZZP’er. Dat zijn we zelf immers ook, en dan ook nog deels op hetzelfde terrein. Maar we leerden natuurlijk wel van alles. Van Margreet wilden we bijvoorbeeld graag eens horen waarom zij haar hart heeft verloren aan Turkije. Daar zijn we zelf nog nooit geweest. Ze legde het met alle plezier uit.

Bedankt dames!

De blogs en websites:

www.dreamtheworld.nl
www.turkeytraveller.nl

www.carolienboogaardfotografie.nl/
www.margreetschrijftteksten.nl/

Gerelateerd:
wijzijndestad.com/verhalen/op-bezoek-bij-de-zeeuwse-verzekeringen-in-middelburg/


Delen op