Geplaatst op 03 juli 2016

Indistrieel verhuist van de Dam naar de Lange Geere

Deze bal zagen we niet aankomen! Iemand had ons al ingefluisterd dat er een nieuwe bestemming zou komen voor het pand aan Lange Geere 26 (waar voorheen Schoenenreus was gevestigd) maar hij mocht toen nog niet verklappen om welke bestemming het ging. Nu weten we het: Indistrieel, dat nu aan de Dam is gevestigd, gaat verhuizen! Dat bevestigde eigenaresse Nans Blok gisteravond in een privéberichtje.

We gaan nu natuurlijk niet jokken dat we het pand aan de Geere mooier vinden dan dat aan de Dam, want dat is gewoon een schitterende, indrukwekkende locatie maar we vinden deze stap toch heel logisch. Op de Dam is veel minder loop van winkelend publiek dan in het centrum.

Dit sluit ook mooi aan bij de theorie van een tijdje geleden, dat meerdere woon- en interieurwinkels in elkaars nabijheid hetzelfde effect kunnen hebben als een woonboulevard. Je moet niet denken in termen van concurrentie, maar in termen van elkaar wederzijds aanvullen en versterken. In de Geere was Zeeland Plaza al neergestreken, en nu dus ook Indistrieel. Aan de andere kant, in de korte Geere, hebben alle panden ook weer een bestemming. Een prima impuls voor het hele gebied toch?

We wensen Nans en collega’s succes met de verhuizing en straks met de nieuwe winkel. We gaan er tegen die tijd vanzelfsprekend nog een kijkje nemen!

Gerelateerd:

Op bezoek bij Indistrieel

Trouwen bij Indistrieel in Middelburg

Wat is Indistrieel?


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg