Geplaatst op 29 juni 2016

Initiatief Mooi Middelburg zoekt verhalen uit de Middelburgse wijken

Ook de wijken zijn De Stad! Van de mensen achter de pagina Mooi Middelburg (die liever anoniem willen blijven) hoorden we een paar maanden geleden dat zij zouden gaan samenwerken met de Middelburg & Veerse Bode, voor een nieuwe rubriek in de krant. Vanaf deze week is het zover, lezen we op de pagina van Wijkteam Binnenstad. Het initiatief is op zoek naar mensen die iets leuks of bijzonders doen in hun wijk. We citeren uit het bericht:

“We maken geschreven portretten van Middelburgers die vrijwillig iets leuks of bijzonders doen in hun wijk met daarbij een foto op een mooie locatie. Weet u een kandidaat of lijkt het u leuk om zelf iets over de wijk te vertellen dan horen wij dat graag. Stuur een e-mail naar mooimiddelburg@gmail.com.

[…]

Ellen de Vriend, Vlissingse, sinds zestien jaar journalist voor diverse Zeeuwse kranten en magazines gaat de rubriek schrijven. Ellen schrijft ook verhalenbundels, reisboeken en thrillers. Onlangs verscheen haar derde thriller ‘Vermist’. De natuur op Walcheren, de ruimte, typisch Zeeuwse dingen, de leuke evenementen en de bijzondere mensen boeien haar enorm. Dus schroom niet en mail naar mooimiddelburg@gmail.com of bezoek de FB-pagina


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg