Geplaatst op 08 maart 2020

InMiddels Middelburg heropend in de Segeersstraat

Joh! Deze heropening hadden we bijna gemist! Natuurlijk wisten we dat Guusje Bugajski en haar collega’s druk bezig waren in het pand aan Segeersstraat 24, maar toen we eerder deze week op bezoek waren bij Spar City Middelburg wees niets er nog op dat de zaak dit weekend al open zou gaan. Toen zagen we gisteren opeens een berichtje op Facebook: “In de loop van de dag openen wij in Vlissingen (Walstraat 47) en in Middelburg (Segeerstraat 24) onze nieuwe winkels.”
 
Waaaat! Op naar de Segeersstraat dus.
 
Toen we aankwamen keken we eerst nog even rond in de straat zelf, en staken nog even onze hoofden naar binnen bij Glenn van de Spar. Of hij al een beetje aanloop had gehad, de eerste dagen, wilden we weten. Hij had het eigenlijk te druk om te antwoorden, maar zijn blik sprak boekdelen. We konden er hartelijk om lachen. Leuk voor hem, leuk voor de straat, goed voor de stad.
 
Even later had Guusje eigenlijk ook nog niet echt de rust voor een praatje, maar uiteindelijk ging ze toch overstag en legde ze uit dat ze de nieuwe winkels bewust ‘low key’ had geopend, omdat nog niet alles af is. Zo heeft de winkel in Middelburg nog niet eens verwarming.
 
Maar goed, de zaak draait weer, in een ietwat afgeslankte, maar nog altijd herkenbare vorm. Op maandag zal de winkel voorlopig nog gesloten zijn, en Guusje gaat binnenkort zelf met zwangerschapsverlof, maar iedereen is vanaf nu dus weer van harte welkom in de winkel.
 
We wensen het team van InMiddels plezier en succes, op de nieuwe locaties.

Filmpje: youtu.be/-liJ4Kz2Jpo.

 
Gerelateerd:
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg