array(3) {
  [0]=>
  int(12674)
  [1]=>
  int(12675)
  [2]=>
  int(12676)
}

Internet is een dialoog, een dialoog is aandacht

Over het verdelen van onze aandacht hebben we het al vaker gehad. De kern van het verhaal: het is een wederzijds gebeuren. We zijn voor alles wat Middelburgs is te porren, maar we willen wel graag dat het meer is dan ordinaire reclame alleen. Mooie verhalen, toffe samenwerkingen, een beetje sensatie. Je weet toch?

Veel mensen weten inmiddels ook wel dat we een broertje dood hebben aan officiële gebeurtenissen. Van die sessies waar iedereen uit z’n doen is en onzin uitkraamt. Waar de pinken aan het wijnglas omhoog gaan. Waar je nadenkt over iedere stap die je zet. We gunnen iedereen dat pleziertje, maar wij skippen het, tenzij we echt moeten. Boeoeoeoe roepen we dan.

Naar de opening van Het Blauwe Uur, bij Panorama Walcheren, gaan we echter wél. En da’s nog in Vlissingen ook. Waarom dan toch?

Nou, bijvoorbeeld omdat Jo Dumon Tak dus gewoon de moeite neemt om op z’n Honda Dax naar Seventy-Seven te rijden om ter plekke een uitnodiging te schrijven, mét een knipoog naar een online privé-uiting van een week geleden. Da’s toch prachtig?

Het wordt zo vaak vergeten. Aandacht is een wisselwerking. Alleen maar luisteren in de hoop zelf te kunnen vertellen zuigt. Facebook is soms net als het leven zelf. Het is een dialoog.

En los van dat alles: we zijn heel benieuwd naar het schilderij!

Gerelateerd:

Het Blauwe Uur: een nieuw Middelburgs schilderij van Jo Dumon Tak

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Burgerplatform Middelburgers.nl gelanceerd
Burgerplatform Middelburgers.nl gelanceerd

Sinds maandag is de nieuwe website Middelburgers.nl in de lucht, mét de bijbehorende Facebookpagina Middelburgers! Dat is een website die ons doet juichen, omdat Middelburgers.nl zo’n platform is ‘voor en […]

11 apr 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Agenda Middelburg 11-14 april 2019
Agenda Middelburg 11-14 april 2019

Een kleine selectie uit de Middelburgse agenda voor de komende dagen. https://wijzijndestad.com/agenda/ We beginnen met het optreden van PEER, morgenavond in De Spot. We spraken vanmiddag, in de zaal, met […]

11 apr 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Uit de geschiedenis van Focus Optiek
Uit de geschiedenis van Focus Optiek

In juli 2017 mocht de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM) het 100e lid begroeten. Bijna 2 jaar later is het aantal leden bijna verdubbeld. De teller staat nu op 198 leden! […]

12 apr 2019