array(1) {
  [0]=>
  int(15172)
}

Isabel Provoost & Band over theatershow This is me

We gaan er voor het gemak maar even van uit dat Isabel Provoost geen introductie meer behoeft. Voor het geval we dat mis hebben verwijzen we graag naar haar website. Daar kun je alles lezen over deze dame en haar fluwelen stem.

Maar wie zijn eigenlijk die vier jonge muzikanten die haar begeleiden? En hoe gaat het met Isabel zelf? Spoiler alert: gewoon prima eigenlijk. Eind vorige maand lanceerde ze haar eerste eigen single en volgende week vrijdag start in Schouwburg Middelburg de theatertour ‘This is me’, met behalve veel muziek ook veel persoonlijke verhalen van Isabel.

Vanmiddag gingen we op bezoek in de oefenruimte van het vijftal, een wat krappe kantoorruimte van een uitzendbureau in het centrum van de stad. Die beperkte ruimte zorgde wel meteen voor een puike sfeer. Er werd een minuutje gespeeld, de bandleden stelden zich voor en vervolgens beantwoordde Isabel alle vragen over de nieuwe show, die je volgens toetsenist Niek de Koster met een gerust hart met de hele familie kunt bezoeken.

De Schouwburg is een paar slagen groter dan de ruimte van vanmiddag, maar als ze die ontspannen houding vasthouden komt het met de intimiteit in die grote zaal ook wel goed.

Het was hoe dan ook tof om op deze manier kennis te maken met deze vijf jonge muzikanten. Maar vergis je niet; ondanks een gemiddelde leeftijd van rond de 21 hebben ze allemaal al heel wat jaartjes muzikale ervaring.

Succes, Isabel & Band!

Kaartjes zijn te bestellen via Zeeland Theaters en via Isabelprovoost.nl.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Zeeuws Archief ontsluit fotoarchief Zeeuwse Landbouw Maatschappij
Zeeuws Archief ontsluit fotoarchief Zeeuwse Landbouw Maatschappij

Veel Middelburgse beelden zitten er niet tussen, maar we vinden het altijd te gek om historische foto’s te bekijken die we nog nooit eerder zagen. Die delen we graag. Het […]

17 dec 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Welkom bij de VOM! Op bezoek bij Marjolijn van Son
Welkom bij de VOM! Op bezoek bij Marjolijn van Son

Eind jaren 80 zaten we met haar op de Middelbare school. Ze groeide toen op onder de Lange Jan, letterlijk. Haar moeder Frederika Bunt had toen nog De Lokeend aan […]

17 dec 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Een nieuwe bestemming voor Lange Delft 111
Een nieuwe bestemming voor Lange Delft 111

De sluiting van Delifrance in de Lange Delft kwam nogal plotseling, afgelopen zomer, maar zie: er is weer beweging. Toen vorige week voor het eerst in lange tijd de ramen […]

18 dec 2018