array(1) {
  [0]=>
  int(14614)
}

Jamin Middelburg verhuist naar Lange Delft 3

Het is altijd fijn, als we een nieuwtje waar we al iets langer mee rondlopen mogen publiceren. Bij dezen! Jamin, nu gevestigd aan Lange Delft 11, gaat verhuizen naar Lange Delft 3. Dat is het markante pand op de kop van de straat, waar tot voor kort de pepernoten van pop-uppers Van Delft werden verkocht en waar voorheen onder meer Peter Christ en de Bruna waren gevestigd.

Peter en Miranda deelden het nieuws een paar maanden geleden al met ons, maar verzochten ons er nog niks over te schrijven omdat er nog van alles geregeld moest worden. Omdat Lange Delft 3 een monumentenpand is moesten de plannen een paar keer bijgesteld worden, maar, zo meldden de twee vanochtend, met hulp van onder meer Frank Bijleveld van de VOM, is dat uiteindelijk allemaal goedgekomen.

Aan het concept van de zaak zal niet meteen gesleuteld gaan worden maar er gaan natuurlijk wel dingen veranderen. Welke dingen zullen we begin maart wel zien. Dan hopen Peter en Miranda te heropenen op het nieuwe adres. Belangrijkde redenen om te verhuizen is de zichtbaarheid van nummer drie vanaf de Markt, en het prettige contact met AVV-Beheer.

Over een mogelijke opvolger van Jamin op nummer 11 kunnen we nog niets zeggen. We weten dat er gegadigden zijn, maar zolang er niets rond is zwijgen we daar ook nog even over. Dat is wel zo netjes.

Wordt vervolgd. We wensen de familie Hendrickx hoe dan ook veel succes met de verbouwing en de verhuizing, de komende maanden!

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/verhalen/een-kijkje-in-de-zoete-wereld-van-jamin-middelburg/

https://wijzijndestad.com/verhalen/video-openingsdag-de-pepernotenfabriek-in-middelburg-4-oktober-2017/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal In memoriam: Liesbeth Kodde
In memoriam: Liesbeth Kodde

Gisteren kregen we het verdrietige bericht dat Liesbeth Kodde is overleden. Lies, die lieve, altijd vrolijke meid. Een paar weken geleden hielp ze ons nog, op het terras van Vriendschap. […]

24 dec 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Ontdek je Plekje Middelburg, 1974
Ontdek je Plekje Middelburg, 1974

Ontdek je plekje! Het was zo’n televisieprogramma van de AVRO om heerlijk bij in slaap te vallen. In 1974 bezochten Joop Scheltens en crew ook Middelburg: Zie ook: https://nl.wikipedia.org/wiki/Ontdek_je_plekje

24 dec 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Kerstnacht Middelburg 2018
Kerstnacht Middelburg 2018

Kerstnacht in Middelburg: dat is een begrip. Het is misschien wel het grootste feest van het jaar in de Zeeuwse hoofdstad, dat halverwege de middag al begint. In de loop […]

24 dec 2018