Geplaatst op 23 november 2016

Japans restaurant Sakura Huis opent op 13 december in Middelburg

Ruim een maand geleden schreef Middelburg Dronk over Sakura Huis, een nieuw Japans restaurant dat in deze periode zou worden geopend aan het Domburgs Schuitvlot (zie goo.gl/FxeVdA). Op dat bericht kwamen heel veel positieve reacties.

We waren natuurlijk heel nieuwsgierig naar de stand van zaken en gingen vanmiddag een kijkje nemen. De twee eigenaars, Shao Tang Ma en Rong Wang Yan, waren aanwezig, dus daar konden we meteen kennis mee maken.

De verbouwing is nog niet helemaal klaar. Z moeten de nieuwe toiletgroepen nog afgewerkt worden, en de verwarmingsinstallatie. Maar ze zijn al een heel eind hoor. De sfeerverlichting van de open keuken werkte in ieder geval al. De website, die wordt gemaakt door Z2, is ook bijna klaar.

Shao vertelde dat Sakura Huis op 13 december zal openen. Hij en Rong staan allebei in de keuken, bijgestaan door Japanse koks. Het restaurant heeft maar liefst 180 zitplaatsen. Een menu lag er nog niet, maar in dit restaurant wordt je aan tafel bediend en betaal je een vast bedrag voor ‘all you can eat’, exclusief drank. De details volgen zeer binnenkort.

Wij wensen Shao, Rong en mevrouw Huang alvast heel veel succes!


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg