Geplaatst op 14 april 2019

Jells Lunchcafé & Tuinterras: de nieuwe naam voor Eetkamer Likkepot

Op Facebook is de zaak nog terug te vinden onder de oude naam Eetkamer Likkepot, maar het is echt waar hoor: sinds 1 april heeft het lunchcafé in het Hofje onder de Lange Jan een nieuwe naam: Jells Lunchcafé & Tuinterras. Op alle uitingen in en rond de zaak is de naam overigens wél al aangepast en de nieuwe website is ook gelanceerd:

www.jellslunchcafe.nl

Jells heeft zich ook aangesloten bij de Vereniging Ondernemers Middelburg, daarom hadden we afgesproken dat we gistermiddag op bezoek zouden komen, met een bos bloemen van overbuurtjes Huis van Bloemen. Maar toen we kwamen aangelopen zagen we het al meteen: het was een drukte van belang, zowel ín de zaak als op het tuinterras. We hoorden veel gasten Duits spreken, en Vlaams.

Van een uitgebreid gesprek kwam het dus niet, maar we mochten foto’s nemen zoveel we wilden. En Majella en Rob Scharff wilden ook best een minuutje hun werkzaamheden staken om samen op de foto te gaan, en om uit te leggen dat er aan het concept van het lunchcafé verder niet veel is veranderd. Ze leggen nu hooguit nog wat meer nadruk op het faciliteren van feestjes, recepties en andere bijeenkomsten. Waarvan akte.

“Volgens mij hoeven we ons over jullie zaak geen zorgen te maken”, grapten we nog. “Zo is dat”, lachte Majella. “We zijn blije ondernemers!”

Welkom bij de VOM, team Jells!