Geplaatst op 12 oktober 2019

Johan Antheunisse over dé beuk en andere Middelburgse bomen

Over het feit dat we kunnen stemmen op de Middelburgse ‘Beuk met de moeilijke voeten’ schreven we begin september al. We besteden er nu nog een keertje aandacht aan, want Johan Antheunisse vertelde dat veel mensen er over beginnen als ze hem op straat tegenkomen, maar geen idee hebben hoe te stemmen.

Dat is helemaal niet zo ingewikkeld. Ga naar www.deboomvanhetjaar.nl/stem-op-uw-boom en scroll naar beneden. Bij boom nummer 11 klik je op het knopje ‘stem’. Na het bevestigen krijg je dan nog een mailtje waarmee je je stem moet bevestigen. Dat is alles!

Het leuke van Johan is dat hij écht veel weet van bomen, zeker van de bomen die Middelburg rijk is. In het filmpje vertelt hij hoe hij zelf ook weer veel leerde over de bewuste beuk. Dat er in het verleden wel healingsessies onder werden gehouden, en dat er bij die moeilijke voeten zelfs nieuwe liefdes ontstonden. Dan weet de geoefende luisteraar voldoende: daar werd gevreeën, dames en heren.

We konden het niet laten om ook nog even te informeren naar de kastanje op de Markt (Tympaanplein). Hoe doet die het eigenlijk, na die aanslag van 2016? Ook dat wist Johan. Die is weer zo gezond als een vis…en doet het zelfs nog beter dan het broertje ernaast, dat toen ongemoeid werd gelaten. Fijn zo!

youtu.be/kZOzPIVMlC0

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/oproep-breng-je-stem-uit-op-de-beuk-met-de-moeilijke-voeten/

wijzijndestad.com/verhalen/breaking-de-marktboom-heeft-het-overleefd/

wijzijndestad.com/verhalen/video-de-gebroeders-antheunisse-zijn-terug-met-huurdersliefenleed-in-middelburg/


Delen op