array(12) {
 [0]=>
 int(9529)
 [1]=>
 int(9530)
 [2]=>
 int(9531)
 [3]=>
 int(9532)
 [4]=>
 int(9533)
 [5]=>
 int(9534)
 [6]=>
 int(9535)
 [7]=>
 int(9536)
 [8]=>
 int(9537)
 [9]=>
 int(9538)
 [10]=>
 int(9539)
 [11]=>
 int(9540)
}

Joris’ Kerstboom in Middelburg

Het is nu echt aan in de stad. Er gebeurt meer dan we bij kunnen houden, daar moeten we gewoon eerlijk in zijn. Maar toch dabberen we leuk mee hoor. We waren in de ZB aan het begin van de dag, en vervolgens in de winkel van Piet Voskamp dé Fietsspecialist, voor de uitreiking van een prachtfiets aan een held van CSW van de Perre. Daar komen we nog op terug.

Daarna door naar een mooi fotocursus van Harmen Mol in MediaMarkt Middelburg, om ook nog een glimpje kerstboomgekte mee te pikken bij GroenRijk Middelburg. Dan door naar TOF Conceptstore en IJsbaan Middelburg. Ook dáár komen we nog op terug. Maar na een glimp van de terrassen van Middelburg Winterstad wilden we toch vooral een kijkje nemen bij de opnames van Joris’ Kerstboom 2019 in Middelburg! Da’s niet ieder jaar aan de hand, tenslotte.

We hadden er al prettig contact over met de teammedewerkers van Provincie Zeeland, maar op voorhand een regeling voor achter de schermen was toch wat ingewikkeld. Laten we het er maar op houden dat televisieprogramma’s een strakke regie hebben.

Maar toen het eenmaal bezig was vanmiddag mochten we er best een beetje omheen kieken en filmen. Geen probleem. En zo konden we toch mooi zien hoe het werkt in televisieland. Er zit veel tijd in een paar seconden beeld, stelde Joris Linssen. Hij overdreef uiteraard niet. We zijn benieuwd naar het eindresultaat.

Maar dat beetje licht was er hoor! We liepen op een gegeven moment zelfs mee te neuriën. Gekker moet het niet worden! Tot gauw, tot op TV!

Filmpje: https://youtu.be/k2OhKBr5rPI

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Welkom in Middelburg, TOF Conceptstore!
Welkom in Middelburg, TOF Conceptstore!

De winkel opende al op 30 november maar de eigenaresse van TOF Conceptstore, Jessica Schouten, maakte daar bewust niet al te veel lawaai over, omdat er nog puntje op de […]

8 dec 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal De goede doelen van de CSW, of hoe Sem Euser fietsen wint
De goede doelen van de CSW, of hoe Sem Euser fietsen wint

Over Sem Euser kunnen we jullie niet zo gek veel vertellen maar één ding is zeker: hij heeft talent voor het inzamelen van geld voor goede doelen. Hij zamelde in […]

8 dec 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Van harte, Danny
Van harte, Danny

Hij haalt bijna álle media momenteel, en dan niet eens een felicitatie op Wij zijn De Stad – Middelburg? Dat kan natuurlijk niet he! Van harte Danny Vera, respect! https://news.google.com/search?q=danny+vera&hl=nl&gl=NL&ceid=NL%3Anl Gerelateerd: https://wijzijndestad.com/tag/danny-vera/ […]

8 dec 2019