Geplaatst op 01 december 2019

Kapsalon Sohair heropend in de Vlasmarkt in Middelburg

Karwan Abdullah zei het al in juni, toen Beauty Studio Middelburg net was geopend: er zou nog veel meer gaan gebeuren in het pand aan Vlasmarkt 53, op de hoek met de Beddewijkstraat. Een half jaar later is er inderdaad een hoop gebeurd. Karwans eigen team is uitgebreid en sinds kort wordt er ook een ruimte gehuurd door Elisa van der Wel, die er morgen haar kapsalon Sohair heropent. Elisa zat eerder in het complex aan de Schenge, in de Stromenwijk.
 
Gisteren hebben we kennisgemaakt met Elisa. In het filmpje vertelt ze waarom ze is verhuisd en welke dingen er zijn veranderd. Haar vaste klanten kunnen gerust zijn: ze blijft doen wat ze doet, al hebben zij en Karwan de prijzen wel een beetje aangepast. Het is namelijk wel zo dat de klanten van de studio terecht moeten kunnen bij iederéén die er knipt, dus zowel heren, dames als kinderen. Elisa haar specialiteit is kleur.
 
Het is leuk om te zien, hoe ondernemingen geleidelijk uitgroeien tot de bedrijven zoals initiatiefnemers die voor ogen hadden. We heten Elisa hartelijk welkom in het Centrum en wensen ook de rest van het team van de Beauty Studio een prettige samenwerking!

Filmpje: youtu.be/lM-4DV2JK6c

 
 
Gerelateerd:
 
 

Delen op