Geplaatst op 18 april 2019

Kennismaken met The Men’s Room Middelburg in de Sint Janstraat

Vanavond is er een feestje in de Sint Janstraat! Vanaf 18.30 is iedereen van harte welkom op nummer 39, voor de Grand Opening van de nieuwe herenkapsalon The Men’s Room Middelburg.

Wij hadden gevraagd of we gisteren alvast kennis mochten komen maken, en dat was geen enkel probleem. Eigenaar

ontving ons graag, samen met zijn maatjes en collega’s Ranier en Reuel.

De heren waren nog druk met de welbekende laatste puntjes op de i, maar hadden wel de moeite genomen om de bedrijfskleding aan te trekken. Witte blousjes, zwarte bretels, mooi petje: cool. Wat ons betreft past dat helemaal bij het concept van deze salon. Klanten kunnen er zelf hun muziekjes streamen door de speakers en achterin de salon is een loungeruimte waar tijdens het wachten een potje FIFA gespeeld kan worden op de Playstation.

Het is niet zo dat vrouwen niet welkom zijn, maar in deze zaak draait het toch echt om de mannen. Ranier liet ons wat filmpjes en foto’s van zijn werk zien (hij werkte eerder onder meer als kapper in Vlissingen): hij is een kunstenaar met scheermessen en -apparaten. Hij tekent en scheert alle figuurtjes die je kunt bedenken in je haar.

We vonden het uiteraard ook leuk om even terug te zijn in het pand waar Lou, Bob en Sandra Biesen ooit stonden te knippen. Het is een mooi pandje, met een toffe achterplaats die je naar de Vismarkt leidt. In de zomer in het zonnetje wachten op je beurt behoort straks misschien ook wel tot de mogelijkheden.

Maar vanavond dus de opening, en vanaf morgen vijf dagen per week open. Een gewone knipbeurt kost 15 euro, en kan met of zonder afspraak. Right on!

We wensen Urven, Ranier en Reuel veel succes en plezier met de zaak!


Delen op