array(1) {
  [0]=>
  int(9185)
}

Kerstnacht Middelburg 2019! De agenda

Deze dag. We hoeven ‘m niet meer aan te prijzen. Het is gewoon vrolijke gekte, overal. Voor veel Middelburgers en Walchenaren is het vooral de vraag wáár ze gaan feesten, en vanaf welk tijdstip. Kies je voor de vroege middag of wil je heel de avond en nacht?

 

https://wijzijndestad.com/agenda/

 

Feit is dat je overal van harte welkom bent, zolang er nog ruimte is om je binnen te laten. Maar dat is in de meeste gevallen vanavond pas. Vandaag zijn de winkels nog gewoon open en kun je de laatste inkopen doen. Gratis parkeren in heel de stad!

 

Vanaf een uur of vier komen Kerstavond- en nacht op stoom. De welbekende rij voor Seventy-Seven, ieder jaar een beetje vroeger, en niet veel later de rest van de stad ook. Maar waar ga je heen?

 

Het Kerstbal in Kloveniersdoelen kun je waarschijnlijk wel vergeten. Dat is nu al uitverkocht. Maar er zijn echt overál DJ’s. Van Café de Koning tot Brasserie Sir Franklin. Er spelen ook veel bands. Woodworks De Band bij Café Die Lange bijvoorbeeld, Copycat in CAFÉ 39 of de ANCD band bij Desafinado Jazz Eetcafe We noemen er maar een paar. En er is natuurlijk ook weer Kerstnacht-schaatsen!

 

We wensen jullie hoe dan ook heel veel plezier allemaal. Wees lief voor elkaar, dans je mooiste dansjes, zing alsof er geen morgen bestaat.

 

Vrolijk Kerstfeest!

 

https://wijzijndestad.com/agenda/

 

Kerstnachtdingetjes van voorgaande jaren:

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/kerstavond-en-nacht-in-middelburg-2017/

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/gekkenhuis-middelburg-aan-de-vooravond-van-kerst/

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/gevonden-voorwerp-kerstnacht-middelburg-2018/

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/prettige-kerstdagen-paskal-en-danny/

 

Foto: kerstliefhebbers in de Koning, eerste Kerst 2018.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Kerstnacht Middelburg 2019
Kerstnacht Middelburg 2019

De vroege Kerstavond in Middelburg. Die begint toch vroeg in de middag en eindigt aan het begin van de avond? Niet ieder jaar! Deze vroege sessie duurde tot na middernacht […]

25 dec 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Smakken in Middelburg?
Smakken in Middelburg?

In de aanloop naar Kerstnacht is het altijd een dankbaar onderwerp van gesprek. “Wat ga jij doen met de Kerst?” Maandag vroeg ik zelf aan iemand uit Zoutelande, wat zíjn […]

26 dec 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburg houdt van schaatsen
Middelburg houdt van schaatsen

Zeeland houdt van schaatsen… …en Middelburgers zeker! Het is misschien niet aan iedereen besteed, maar nu we al hun blije inzendingen zien, bij de verloting van de vrijkaartjes voor IJsbaan Middelburg, […]

26 dec 2019