array(3) {
  [0]=>
  int(17547)
  [1]=>
  int(17548)
  [2]=>
  int(17549)
}

Kim en Mirjam van der Hiele nieuwe eigenaars Restaurant ’t Packhuys Middelburg

Nieuwe eigenaars voor restaurant ’t Packhuys aan de Kinderdijk! Met ingang van volgende maand nemen Kim van der Hiele en Mirjam van der Hiele het roer van de zaak over van Michel en Angelina Verger. Kim werkt nu nog bij Restaurant De Werf in Veere, Mirjam bij Vriendschap café-restaurant.

Kim en Mirjam vormen al 17 jaar een setje maar gaan nu voor het eerst een eigen zaak beginnen. Maar de twee hebben enorm veel ervaring in de (Middelburgse) horeca. De lijst van zaken die ze vanochtend opsomden was lang. Extra grappig is dat Mirjams eerste horecabaantje ook in ’t Packhuys was, toen de zaak net geopend was. Kim werkte eerder onder meer bij Desafinado Jazz Eetcafe en Restaurant Peper & Zout.

Aanvankelijk zal het stel nog niet zo veel veranderen aan de opzet van het restaurant. De naam verandert van ’t Packhuys in Het Pakhuys en er komt een nieuwe menukaart. Kim zal meer dan nu het geval is gerechten ambachtelijk bereiden. Zo zal hij bijvoorbeeld zelf ijs gaan draaien, bouillon trekken, enzovoort. De prijsstelling van het restaurant blijft in grote lijnen hetzelfde. De huidige medewerkers van de zaak blijven voorlopig ook in dienst. Daar zaten Mirjam en Kim vanochtend net kennis mee te maken.

Michel en Angelina konden er vanochtend niet bij zijn, maar lieten via de mail weten dat ze na 15 jaar toe waren aan een nieuwe uitdaging. Ze nemen eerst een half jaartje pauze en gaan zich dan richten op de verhuur van appartementen voor zowel de korte en lange termijn. Ze willen ook meer aandacht besteden aan het gezin.

Wij wensen Kim en Mirjam heel veel succes met hun eigen zaak en Michel en Angelina met hun toekomstplannen. En natuurlijk bedankt voor die 15 jaar aan de Kinderdijk!

Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Homepage

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Rit & Rock voor de Molukken 2018
Rit & Rock voor de Molukken 2018

Goed, wij dachten: we gaan naar Rit & Rock voor de Molukken als de motoren net vertrokken zijn. Dat mislukte sowieso. We gingen voor de middagfoto’s. Dat mislukte ook. We […]

24 jun 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal De opbouw van het Buitenfeest op de Markt en Pottenmarkt vandaag
De opbouw van het Buitenfeest op de Markt en Pottenmarkt vandaag

Jaaa! Het is 14.00 uur. Het Buitenfeest van Seventy-Seven, Vriendschap cafe-restaurant en De Herberg is begonnen. Wij namen alvast wat foto’s van de opbouw. Het sfeertje is nu al geweldig! […]

24 jun 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Filmpje: een heerlijk Buitenfeest in Middelburg
Filmpje: een heerlijk Buitenfeest in Middelburg

Jazeker, dit is een buitengewoon rommelig filmpje. Een beetje zoals mensen zich soms voelen na een goed en lang feestje: zonder samenhang, met slordige overgangen en een abrupt einde. Het […]

25 jun 2018