Geplaatst op 13 juni 2019

Kleurrijk! Een fotoshoot bij de School van Mieke Petiet

Kleurrijk! Verrassend! Mooi!

Stonden we het ene moment nog over de stad te koekeloeren vanaf een kerkdak, even later hingen we alweer rond in de Lange Geere, in en bij de De School van Mieke Petiet. Daar waren gisteren en vandaag fotoshoots door de fotografe Nancy Schoenmakers, van de eindexamenkandidaten van de school.

Of om te citeren uit het persbericht: ‘De aanstaande visagisten laten zich inspireren door de bladen. Diverse zelf bedachte thema‚Äôs zullen deze dagen voorbij komen. Zet een high fashion make-up neer. De visagisten zijn na slagen klaar voor de grote sprong in de wereld van mode, make-up, film en tv.’

Het was werkelijk prachtig om te zien. De ene creatie nog fraaier dan de andere. En al die visagisten en hun modellen weten natuurlijk wel raad met camera’s en mensen die om hun heen drentelen. Ze keken in ieder geval behoorlijk verbaasd, toen we vroegen of iemand bezwaar tegen opnames had.

Natuurlijk kletsten we ook even bij met hoofdjuf Annechien Petiet, die liep te wervelen als altijd. Terwijl ze links en rechts aanwijzingen stond te geven vertelde ze dat er op zaterdag 31 augustus een open dag is van de school in Middelburg. Amsterdam volgt op 3 september.

Meer informatie is binnenkort te vinden op miekepetiet.nl/


Delen op