Geplaatst op 09 juni 2020

Knuffelzucht: #Middelburg op Instagram: mei 2020

Let love rule!

We maakten het in vijf jaar Wij zijn De Stad nog niet eerder mee dat er zó veel met gif wordt gestrooid en dat zó veel mensen hun verbittering, angst of ergernissen delen met de wereld. Dat kan en mag allemaal he, laten we dat vooropstellen, maar bij ons werkt dat alles averechts, als we eerlijk zijn. Onze neiging om juist nú te genieten van mooie dingen wordt er alleen maar groter door.

De schoonheid van de stad, de liefdevolle, kleine taferelen, warmte, enthousiasme en samenwerking: we denken oprecht dat een stad daar veel meer aan heeft dan aan verdeeldheid, kift en ophef.

Daarom zijn we extra blij met mensen die al dat moois vastleggen en delen op bijvoorbeeld Instagram. Een selectie uit die beelden delen we we hier maar al te graag. Voor de pijn en ellende verwijzen we graag naar de platformen die dáár gespecialiseerd in zijn.

Dank aan de makers! De foto’s werden gemaakt of gedeeld door de volgende accounts op Insta:

harmen.mol, dronienl, shirleywortelboer, w_bettenbroek, rkfotografie6010, phantom_photgraphy, trendsmiddelburg, edwinparee, jverhage_zeeland, thijs.willemstein, regenboogmiddelburg,Bas de Maat, droneshotsantoine, vogelsinbeeld, lilianremijn, atelier28, meert.photo, surreagram, moutonkiekt, bibiandlucy, kindcentrumkoozie, dronienl, hetmeisjemethetrodehaar, harmen.mol (2x), lilianremijn, nielscaptures, ddehaes_flowers, skandinavien_online, dronienl, mattybuijs, for.the.love.of.focus, zeeuwsemuus, harmen.mol, gemeentemiddelburg, petarkruit, danka_szu, annemchlsn, thombrouwer (2x), evamiddelburg, nielscaptures, zowieezooo, imancipation78,

Hulde!


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg