Geplaatst op 19 juli 2019

Koen en Colinda over Biertour Middelburg

Als we met Koen Funk en Colinda Borgs kletsen doen we dat meestal in de omgeving van het Damplein, als het gaat over evenementen zoals het Zomer en winter bierfestival Middelburg. Vanochtend hadden we echter afgesproken bij het Zeeuws Archief. Dat was geen toeval, kunnen we melden.

De twee hebben in de afgelopen maanden gewerkt aan een nieuw initiatief: Biertour Middelburg, een wandeling door historisch Middelburg, waarbij ook drie cafés worden aangedaan voor een speciaalbiertje, te weten Cafe Tympaan, Desafinado Jazz Eetcafe en Biercafe De Vliegende Hollander. De tours worden verkocht bij de Tourist Info, die in De Drvkkery is gevestigd en gaan in augustus van start.

In dit filmpje vertellen Koen en Colinda er meer over. Wat ons betreft is het een hele toffe aanvulling op het bestaande aanbod van tours en stadswandelingen. Wij zijn De Stad!

www.biertourmiddelburg.nlMeer verhalen over Biercafé de Vliegende Hollander

Middelburg krijgt ook een Zomer Bierfestival op het Damplein

Een leuk nieuwtje van Koen Funk van Biercafe De Vliegende Hollander: Middelburg krijgt ook een Zomer bierfestival,, in het weekend van 4 en 5 augustus. Details volgen nog!

Lees meer

Koen Funk over het Zomer Bierfestival Middelburg 2018 (4 augustus)

Ja goeiemorrege! We beginnen deze tropische week met een verloting van 10 kaarten voor het Zomer Bierfestival Middelburg! Dat wordt op zaterdag 4 augustus gehouden op het Damplein. De organisator…

Lees meer