Geplaatst op 23 juli 2018

Koen Funk over het Zomer Bierfestival Middelburg 2018 (4 augustus)

Ja goeiemorrege!

We beginnen deze tropische week met een verloting van 10 kaarten voor het Zomer Bierfestival Middelburg! Dat wordt op zaterdag 4 augustus gehouden op het Damplein.

De organisator is natuurlijk Koen Funk, ook eigenaar van Biercafe De Vliegende Hollander. Koen is heeft zich onlangs met zijn zaak aangesloten bij de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM). We vonden het een goed idee om een berichtje daarover te combineren met aandacht voor het festival. Omdat het gewoon mooi is dat er ook mooie dingen worden georganiseerd op het Damplein.

Als je kans wilt maken op zo’n kaart (t.w.v. 15 euro) hoef je alleen maar kenbaar te maken in een reactie onder dit bericht op Facebook. Over drie dagen loten we dan onder die mensen.

In het filmpje vertelt Koen meer over het festival, maar niet voordat hij een toerist uit Gemert te woord had gestaan. Precies op het moment dat wij gingen filmen liep die de nog gesloten zaak binnen. Bierliefhebbers zijn niet te houden soms he 🙂

Kaarten online bestellen kan via masevents.nl, maar ze zijn ook verkrijgbaar in het café en bij Anthony Primera Burger.

Gerelateerd:

 

wijzijndestad.com/verhalen/het-damplein-in-middelburg-is-weer-hot/

wijzijndestad.com/verhalen/middelburg-krijgt-ook-een-zomer-bierfestival-op-het-damplein/

wijzijndestad.com/verhalen/middelburg-winterstad-de-smaek-van-winter-en-wijn-festival/Meer verhalen over Biercafé de Vliegende Hollander

Middelburg krijgt ook een Zomer Bierfestival op het Damplein

Een leuk nieuwtje van Koen Funk van Biercafe De Vliegende Hollander: Middelburg krijgt ook een Zomer bierfestival,, in het weekend van 4 en 5 augustus. Details volgen nog!

Lees meer