Geplaatst op 06 juli 2016

Koerswijzigingen bij Z2 en Bless Apple Repair & Support

Koerswijzigingen bij onze vrienden van Z2 en Bless Apple Repair & Support!

Toen de dames van Wit&Zo verhuisden van de Vlasmarkt naar de Langeviele lieten ze uiteraard een leeg pand achter op het oude adres. Toen we ergens in die periode een biertje zaten te drinken met Machiel van der Plas van Z2 en Bless Apple Repair & Support kwam dat ter sprake, omdat we wisten dat hij op zoek was naar extra ruimte voor de bedrijven. We zagen toen al aan zijn ogen dat hij wel belangstelling had voor dat pand.

En ja hoor, een dikke maand later hebben Machiel en zijn compagnon Steven Lukas het geregeld. Ze hebben onlangs de sleutel van het pand gekregen en zullen zich in dat pand gaan vestigen met Zet Twee (dat IT & Zo dat nu op de ramen staat is uiteraard een geintje).

Het pand op het Zusterplein blijft echter ook in bedrijf en wel voor Bless Apple Repair en Bless Apple Support. Machiel zal daar blijven samenwerken met collega Marcel Goosen, maar de bedrijven worden wel opgesplitst. Marcel wordt de enige eigenaar van de repairtak (waar je terecht kunt voor alles wat te maken heeft met iPhones en iPads), Machiel van het supportbedrijf, dat ondersteuning biedt op het gebied van Macs voor bedrijven, organisaties en particulieren.

De belangrijkste reden voor deze keuzes? Z2 wil graag doorgroeien en daar is de ruimte in het pand aan het Zusterplein simpelweg te klein voor. Dat gezegd hebbende kunnen we ook nog melden dat Machiel en Steven op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. De voorkeur gaat uit naar jonge krachten die kennis hebben van webdesign, liefst ook met vaardigheden op het gebied van programmeren. Ben of ken jij zo iemand? Schroom dan niet om even een berichtje te sturen. Wij durven hier in ieder geval schaamteloos te zeggen dat Z2 een leuk en goed bedrijf is.

Ze hebben de site voor Wij zijn De Stad bijvoorbeeld gemaakt. We bedoelen maar 🙂

Gerelateerd:

Op bezoek bij…Bless Apple Repair & Support

Website wijzijndestad.com gelanceerd

Wit & Zo: ‘De Vlasblomme’ krijgt een nieuwe bestemmingMeer verhalen over Bless Apple Repair & Support

Op bezoek bij…Bless Apple Repair & Support

Hoewel het Zusterplein maar een paar meter naast de Markt ligt ervaar je de locatie toch altijd een beetje als een achterafgebied. Het is het plein waar je auto’s en…

Lees meer