Geplaatst op 15 mei 2017

Koffie en Kussens: Expresszo breidt uit met een B&B

Ard Flipse van Expresszo vertelde ons in oktober vorig jaar dat hij plannen had voor de opening van een B&B boven zijn zaak. Vanaf morgen is het zover: dan kan er overnacht worden aan de Pottenmarkt in de B&B ‘Koffie & Kussens’. De naam Expresszo blijft natuurlijk gewoon, maar op de vernieuwde website heb je nu twee verschillende ingangen; voor de koffie én de kussens dus: expresszo-middelburg.nl.

Zoals gewoonlijk waren wij weer net iets te vroeg vandaag. Dat vinden we leuk. Zie je nog mooi even hoe hard er gewerkt wordt om dingen af te krijgen. Ard en zijn medewerkers (hee Lisette van den Berg!) waren nog druk in de weer met het poetsen van de toiletten, het opmaken van de bedden en meer van die dingen. Daar komt bij dat wij er met ons telefoontje maar zelden in slagen om mooie overzichtsfoto’s van slaapkamers te maken, maar we hopen desalniettemin dat jullie een indruk krijgen zo, van de twee verblijven. Wij vonden het er prachtig uitzien in ieder geval. Vanaf beide etages van dit historische pand heb je een tof uitzicht over de terrassen van de Pottenmarkt. Logisch dus, die stoeltjes bij de ramen, met een romantisch flesje wijn al klaarstaand in de vensterbank. Dat komt helemaal goed daar!

NB: het aantal B&B’s in Middelburg neemt in vrij hoog tempo toe. We zullen er de komende tijd nog een aantal belichten. We waren eerder al op bezoek bij Bed & Breakfast Middelburg in de Koepoortstraat bijvoorbeeld, en afgelopen maandag bij de De Slapende Leeuw in de Brakstraat. We komen er nog op terug, kortom!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/2015/08/03/op-bezoek-bij-de-juf-en-expresszo-in-middelburg/

wijzijndestad.com/2016/10/03/expresszo-middelburg-gaat-verbouwen-en-krijgt-een-b-b/Meer verhalen over Expresszo

Op bezoek bij De Juf en Expresszo in Middelburg

We lopen al wat langer rond met het plannetje eens wat extra aandacht te besteden aan de groep (relatief) jonge ondernemers in Middelburg die nog niet langer dan tien jaar…

Lees meer