Geplaatst op 03 mei 2016

Koningsdag Middelburg 2016

Het was maar koud en leeg in de stad, toen we daar tegen twaalven een kijkje gingen nemen, maar anderhalf uur later brak het zonnetje door en was het overal al veel drukker. Gelukkig maar!

Ook bij het ringrijden op het Abdijplein was het aanvankelijk rustig, omdat we middenin de pauze aankwamen, maar dat kwam eigenlijk wel goed uit. Konden we mooi even kennismaken met Marina Langebeeke van Ringrijders Vereniging Middelburg, waar we vorige week al even mailcontact mee hadden. Wij zijn De Stad heeft namelijk de pollepel gesponsord die de winnaar vanmiddag krijgt uitgereikt. Die wilden we natuurlijk ook even zien. Mensen die het fenomeen van de pollepel niet kennen kunnen daar meer over lezen op www.ringrijden.nl/tradities.

Wij zullen van de zomer nog eens wat uitgebreider over de RVM schrijven, want het is een mooi verhaal. Een paar jaar geleden telde de 60 jaar oude vereniging nog maar 5 leden en 1 bestuurslid, inmiddels zijn dat er 22 en 3. T.z.t. gaan we eens een kijkje nemen, bijvoorbeeld als er wordt gereden bij Kaasboerderij Schellach.

De wedstrijd van vandaag duurt overigens tot 17.30. Je kunt dus zelf ook nog gaan kijken. Rond vieren is het extra spannend, begrepen we!


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg