array(7) {
 [0]=>
 int(31370)
 [1]=>
 int(31371)
 [2]=>
 int(31372)
 [3]=>
 int(31373)
 [4]=>
 int(31374)
 [5]=>
 int(31375)
 [6]=>
 int(31376)
}

Koningsnacht en -dag Middelburg 2016

Zijn we allemaal al klaar voor Koningsnacht en Koningsdag? De Horeca en Stichting Evenementen Middelburg in ieder geval wel.

We hoorden net dat door de verwachte weersomstandigheden de evenementen op het Molenwater zijn afgelast morgen, maar alles op de Markt en elders gaat gewoon door. Op de site van Uit in Middelburg kun je het hele programma vinden.

Naast dat programma is er in de meeste kroegen natuurlijk ook van alles te doen. Traditiegetrouw livemuziek bij Braai-Tapperij “De Mug”, maar ook in andere zaken zijn er optredens.

Het feesten lijkt de laatste jaren steeds meer te verschuiven naar de Koningsnacht. Je kunt er eigenlijk wel vanuit gaan dat het in bijna alle cafés extra druk en gezellig zal zijn. Wij plukten een paar aankondigingen van Facebookpagina’s:

Championsleague met aansluitend DJ Wolf in Hart Van Middelburg

Drum ‘n Bass in De Spot

King’s Night met 3 DJ’s in Café ‘t Schuttershof

DJ Dylan in Cafe Die Lange

Fastlane en Jo de Roeck in Cafe Ut Babbelaertje

Rock Request in Bar American

DJ Remarkable in Café Bardot

DJ Rinco in Cafe Tympaan

Het is maar een greep, maar het moge duidelijk zijn: de woensdag begint vroeg, en duurt lang dit jaar. Veel plezier allemaal!

#wijzijndestad

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Feest bij Hans Anders
Feest bij Hans Anders

Ballonnen bij Hans Anders in de Langeviele! Hebben ze daar een feestje soms? Jazeker! De zaak is afgelopen week verbouwd en gerestyled en werd vandaag feestelijk heropend. We hebben vijf […]

30 apr 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Alles danst bij Inspiratiekamer No.7
Alles danst bij Inspiratiekamer No.7

Vanmiddag namen we een kijkje bij de opening van Inspiratiekamer No. 7 in de Korte Geere. Dit is de nieuwe winkel van Miranda van der Poel, die we nog kennen […]

3 mei 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Eerste Hulp bij Bierongeluk!
Eerste Hulp bij Bierongeluk!

Op de valreep van een weekje vakantie nog een leuk nieuwtje uit de Gravenstraat! Daar, op nummer 14, openen Marco en Stephanie van Eerste Hulp bij Bierongeluk eind mei een […]

3 mei 2016