Geplaatst op 11 januari 2019

Koole Sport opent centrum voor duursporters aan de Walensingel in Middelburg

Mooi nieuws! Vorige maand schreven we over de naderende sluiting van All Sports Bodygym, aan Walensingel 65, vandaag kunnen we melden dat er een nieuwe bestemming is: Koole Sport opent daar volgende maand een centrum dat is gespecialiseerd in duursport: Koole Sport Lab.

We spraken zojuist telefonisch met eigenaar Floris-Jan Koole. Hij liet ons weten dat de aftrap van het centrum op 1 februari is, met een lezing van een bekende sporter en een open dag zonder poespas.

De details van het nieuwe centrum volgen later nog maar Floris-Jan wilde wel al kwijt dat het echt een nieuw concept is, dat dan weer niét meedeint op hypes of ‘de maatstaven van de marketing’. Er komen trainingsfaciliteiten, veel aandacht voor blessurepreventie en er is natuurlijk ook ruimte voor een van de specialiteiten van Koole: schoenadvies.

We zijn héél benieuwd! En we hopen hier gauw uitgebreid op terug te komen. Koole Sport staat al veel langer op ons lijstje voor een portret. De zaak is een begrip, een instituut. Iets zegt ons dat het nieuwe centrum daar het ultieme bewijs van gaat worden. Later meer!

koolesport.nl/
lab.koolesport.nl/
nl.wikipedia.org/wiki/Floris_Jan_Koole

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/all-sports-bodygym-gaat-stoppen/

wijzijndestad.com/verhalen/meefietsen-met-runderground-middelburg/

Foto winkel Koole: Runderground


Delen op