array(4) {
  [0]=>
  int(25378)
  [1]=>
  int(25379)
  [2]=>
  int(25380)
  [3]=>
  int(25381)
}

Koopzondag Middelburg, 12 april 2015

Het mag dan al 12 april zijn: het is vandaag toch koopzondag bij een aantal winkels in Middelburg; het was vorige week immers Pasen. Er is geen kunst- en cultuurroute vandaag, maar dat betekent natuurlijk niet er geen kunst en cultuur is! Een kleine greep:

“Boezem & Co. De stad als podium” moet je gewoon even checken via de links op http://www.boezem-en-co.nl. Je kunt naar De Vleeshal en De Kabinetten van De Vleeshal, maar ook een rondleiding volgen in de stad. Vriendschap Cafe Restaurant heeft zelfs een speciaal menu, ter ere van de manifestatie. Het evenement werd gisteren geopend door een groep Middelburgse moeders: http://www.omroepzeeland.nl/nieuws/2015-04-11/845550/moeders-en-hun-babys-schitteren-vleeshal.

Maar er is natuurlijk ook weer muziek. Je kunt naar Smutfish in Kloveniersdoelen. Zie http://www.uitinmiddelburg.nl/nl/agenda/activiteit:concert-smutfish.htm. Tegelijkertijd is in de Concertzaal een uitvoering van de Colin Currie Group (UK). Er wordt ook weer gejammed in Braai-Tapperij “De Mug” en in Café Schuttershof is een Rocksessie met Hot Fuzz.

Maar je kunt natuurlijk ook naar de bierproeverij in Biercafe De Vliegende Hollander, of de film Theory of Everything meepikken in Cinema Middelburg. Maar we zeggen maar wat he? Er zijn ongetwijfeld nog veel meer dingen die je zou kunnen doen. Roept u maar!

Foto: kabinetten zaterdag 11 april: Ricardo Kievit

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Op bezoek bij…El Kantra aan de Pottenmarkt
Op bezoek bij…El Kantra aan de Pottenmarkt

We gaven het een paar maanden geleden al eens ruiterlijk toe hier: er zijn nog talloze Middelburgse winkels die we nog nooit hebben bezocht. Maar we halen ‘de schade’ snel […]

13 apr 2015
Afbeelding #000 voor het verhaal Photos from Wij zijn De Stad’s post
Drie keer de Lange Jan in Middelburg

3 x Die Lange, via https://www.tumblr.com #WijzijnDeStad

13 apr 2015
Afbeelding #000 voor het verhaal Timeline Photos
Timeline Photos

Zomaar een weetje uit Middelburg Centrum: wij hoorden dat de Stadsschuur, waar voorheen architectenbureau Rothuizen was gevestigd (http://zeelandboeken.pzc.wegenerwordpress.nl/geschiedenis/van-stadsschuur-naar-silo) is verkocht. Dat zochten we op, en het blijkt te kloppen. Op […]

14 apr 2015