Geplaatst op 04 juli 2016

Kunst- en cultuurroute, juli 2016

De eerste zondag van juli en ein-de-lijk belooft het een dag te worden waarop de zon ook daadwerkelijk schijnt. Het is natuurlijk koopzondag met een brocantemarkt op de Markt, maar ook de Kunst en Cultuurroute Middelburg heeft veel leuke dingen in petto. We citeren van de website:

“Wat denkt u van een Mini-MontMartre in de Kuiperspoort of Atelier V als locatie voor Middelburg Rozenstad met schilderijen van Gera Deauvillier schilderijen ter nagedachtenis aan haar. In dit werk staat De Roos centraal.

Tevens kunt u verschillende exposanten als Sjer Jacobs, Magda Luttikhuizen en Wil Willemsen treffen die een speciale editie van hun werk tentoonstellen bij onze jubilerende deelnemer Galerie T. Of eens geheel iets anders bij Kunst naast de Mug: het menselijk lichaam als canvas met gastexposant Colour Company dat zich richt op face- belly & bodypaint.

Prachtige ‘portraits of pets and people’ samen met de sieraden van Anne de Kam bij Atelier Blauwe Hope. STUYV’ART bij Padma of werk van fotograaf Carla Kesteloo, keramisch werk van Mie Ghesquiere en sieraden van Babs Zwanink bij GalerieGerritse.”

Meer informatie is te vinden op kunstroutemiddelburg.nl/index.php/nieuws, bij Middelburg Rozenstad en op de Facebookpagina’s van de deelnemende organisaties.

Veel plezier allemaal!

Foto’s: Galerie T, Laura Mars, Ruben Oreel, Middelburg Rozenstad


Delen op