Geplaatst op 25 augustus 2020

Kuub Makelaars vestigt zich in Middelburg Centrum

Een nieuwe bestemming voor Korte Geere 1! Begin oktober opent daar de eerste Middelburgse vestiging van Kuub Makelaars, die ook in Goes en Zierikzee zijn gevestigd.

Afgelopen zaterdag staken we onze hoofden al even naar binnen, toen Frédérique Klijberg en haar collega’s er druk aan het klussen waren, vandaag gingen we terug, om kennis te maken met eigenaar Collin Hoondert.

Collin legde uit dat hij al langer op zoek was naar een bedrijfspand in Middelburg, en blij is dat hij nu een plek heeft gevonden in het hoekpand waar voorheen De Zeeuwse Broodjes Service was gevestigd. Frédérique wordt het gezicht van de vestiging. Als makelaar is ze franchisenemer van Kuub.

Tegen de tijd dat Kuub Makelaars – Middelburg wordt geopend gaan we terug om een filmpje te maken en uitgebreider in te gaan op de geschiedenis en de plannen van het bedrijf. Het kantoor krijgt in ieder geval ook een innovatief element, dat we dan ook zeker zullen belichten. Extra leuk: Kuub Makelaars heeft zich meteen aangesloten bij de Vereniging Ondernemers Middelburg. Tof!

Welkom in Middelburg, Kuub Makelaars!

Tegen Frédérique en Collin hoeven we dat overigens niet te zeggen, want die wonen hier zelf al jaren 🙂

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/van-korte-geere-naar-vrijlandstraat-de-zeeuwse-broodjes-service-verhuist/

wijzijndestad.com/verhalen/da-silvano-italiaanse-delicatessen-in-middelburg/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg