Geplaatst op 17 mei 2018

La Vie en Vert geopend in de Korte Geere

Twee weken geleden kondigden we aan dat Timothy Baetens en zijn zus Dorothy Limburg – Baetens de nieuwe huurders zijn van Korte Geere 7. Vandaag hebben zij hun nieuwe winkeltje geopend: La Vie en Vert Middelburg is de naam!

Het sleutelwoord in La Vie en Vert is biologisch. Of om Dorothy (die zelf al een winkel heeft in Winkelcentrum Dauwendaele) te citeren: “La vie en Vert is Het groene leven als biologische ruggengraat voor je leven. Delicatessen en persoonlijke verzorging”.

En dat is inderdaad wat broer en zus vooral verkopen: van thee en koffie tot pasta en en rijst. De nadruk ligt op producten uit de zuidelijke streken van Frankrijk, maar er zijn ook olijfolies uit Griekenland, of wakame uit Japan. We noemen maar wat. En juist met de specifieke selectie wil La Vie en Vert zich onderscheiden van andere zaken in de stad, want ze hebben natuurlijk wel gekeken wat er elders zoal te koop is.

Later komt er ook nog belettering en mogelijk een luifel en zal de winkelvoorraad verder zijn uitgebreid. Maar vanaf nu kun je er dus al terecht. In het Nederlands, het Vlaams of Frans (én in het Engels, hoorden we vanochtend al).

Mais oui! Veel succes in de Geerestraatjes, Timothy en Dorothy!