Geplaatst op 24 april 2020

Laura’s Foodbar van start in Middelburg!

De mensen die Stoom Middelburg volgen hebben het waarschijnlijk al gezien: Middelburg is een nieuwe onderneming rijker: Laura’s Foodbar. Dit samenwerkingsverband tussen Ivo Van de Walle en zijn nichtje Mellanie Van de Gruiter is vandaag van start gegaan, met een voorlopige take away-variant op de zaak die ze voor ogen hebben.
 
Wat voor soort onderneming het is? Dat kun je lezen in het informatieblok op de Facebookpagina: ‘Vegan friendly duurzame foodconcepten, daar staan we voor’. Laura’s Foodbar verzorgt ook catering, is later met een foodtruck te vinden op festivals, en nog veel meer. Maar nu dus eerst op deze manier, op vrijdag en zaterdag.
 
We waren best verrast om de naam van Mellanie hier te zien opduiken. We wisten dat ze was gestopt met SALON 0118, maar haar nieuwe plannen hield ze nog even voor zich. Het was aanvankelijk de bedoeling om de zaak te openen in het voormalige HoneyPie in Goes, maar daar zijn wat kinken in de kabel gekomen. Het duo is op zoek naar een nieuwe locatie.
 
Ivo en Mellanie waren al druk bezig vanmiddag, want het loopt meteen storm. Dat was tof om te zien en te horen. Ivo was al een tijdje bezig om Vegan op de Zeeuwse kaart te zetten, dat idee bouwt hij op deze manier mooi uit.
 
Als de crisis voorbij is gaat Stoom ook weer gewoon open, al blijft het steeds onzeker hoe lang dat nog kan in de voormalige stationsrestauratie. Dat was van meet af aan een onzeker gebeuren en dat is het nog steeds. Maar iets zegt ons dat straks alles op z’n plek gaat vallen voor de twee.
 
En Salon 0118 dan? Daar komen we morgen op terug, want ook daar waren we vanmiddag even. Die zaak blijft in ieder geval bestaan. Nog meer goed nieuws dus. Wij houden ervan!
 
Op de pagina van Laura’s Foodbar kun je meer lezen over het menu en de manieren om te bestellen. De Vegan Twixtaart die we mochten proeven zien we niét vermeld staan, maar die was wel te gek.
 
Succes Ivo en Mellanie, maak er wat moois en lekkers van!

Filmpje: youtu.be/zFqHC4CYWD8.


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg