Geplaatst op 28 februari 2020

Leen Schrijver over de kijkdag van de online veiling van agrarische machines

Morgen wordt aan de Ampèreweg op Arnestein, op het terrein van Ronald van Giersbergen, een kijkdag gehouden voor de Online veiling van agrarische-, tuin-, park- en grondverzetmachines, die a.s. maandag van start gaat.
 
Nu zou je denken dat wij van Wij zijn De Stad dat niet zo heel interessant vinden, maar vergis je niet: onze kennis ervan is zeer beperkt maar die paar jaar dat we, als twintigers werkten als heftruckchauffeur en in de transportwereld vonden we best interessant toen. Toen we in een berichtje van Leen Schrijver over deze veiling lazen, reageerden we dan ook meteen. We hebben zelf geen plannen om iets te kopen natuurlijk maar bieden op een heftruck vanaf 520 euro, of op een enorme landbouwmachine: dat is toch heel bijzonder.
 
Leen leidde ons een uurtje geleden graag rond door de enorme hal van Ronald. Hij verwacht morgen zo’n vier- tot vijfhonderd bezoekers. Dit is nu de vijfde keer dat hij deze veiling organiseert en het schijnt nog best gezellig te zijn ook. Hij zette zelfs een keer een frietwagen op het terrein.
 
Iedereen is welkom, ook mensen die niet willen kijken, maar t.z.t. zelf iets op dit gebied willen verkopen.
 
We vonden het super, om kennis te maken met Leen. We denken zomaar dat we nog eens terug zullen komen op hem. Leen woont in de binnenstad en weet veel af van een paar panden die vol verhalen zitten. Wordt mogelijk dus vervolgd.
 
Je kunt de kavels van deze veiling bekijken op de site van Troostwijk Auctions:
 
De video met Leen Schrijver: youtu.be/wJ-HN9GLO0o.
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg