Geplaatst op 10 juli 2020

Lieve Hemel heropend op Klein Vlaanderen in Middelburg

Gisteren is Lieve Hemel heropend aan Klein Vlaanderen 91, in het pand waar voorheen TB Tweedehands was gevestigd. Kort voor de opening liet Annelien Tange ons de nieuwe winkel zien en legde ze uit wat er zoal is veranderd in het assortiment van de winkel.
 
Je kunt bij Lieve Hemel nog steeds terecht voor brocante en antiek én voor klassiekers als de heiligenbeelden, maar je vindt in de winkel nu ook veel meer meubels, nieuwe artikelen en bijvoorbeeld een collectie kunstbloemen en -planten.
 
Een kwartiertje later liep Taco de zaak ook nog even binnen. Hij legde uit dat hij zijn eigen handel ook gewoon zal voortzetten, vanuit de ruimte achter de winkel van Annelien. Het zal echter nog wel even duren voordat hij ook heropent. Hij is nu druk met de bouw van twee huizen naast de winkel. Pas als dat klaar is pakt hij de herinrichting van zijn eigen zaak op.
 
Maar Lieve Hemel is dus weer open, in een veel ruimer en overzichtelijker pand. We wensen Annelien en de rest van de familie veel plezier en succes op de nieuwe locatie!
 
Aan een nieuwe website wordt overigens ook hard gewerkt. Die vervangt binnenkort de oude op www.lievehemelmiddelburg.nl.
Filmpje: op YouTube.
 
Zie ook:
 
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg