array(3) {
  [0]=>
  int(27084)
  [1]=>
  int(27085)
  [2]=>
  int(27086)
}

Lineke Broos over de nieuwe King Kaart Zeeland

Toen we Lineke Broos een paar weken geleden tegenkwamen verklapte ze al dat ze druk bezig met de lancering van de nieuwe versie van de KING KAART dinerbon Zeeland, die vanaf de jaren niet alleen in Middelburg, maar ook in veel andere plaatsen een succes was. Maar aan de details kwamen we toen niet toe. Omdat we er vandaag ook een artikel van de PZC over lazen wilden we er meer over weten.

We spraken haar vanmiddag op een zéér regenachtig terras en de eerste vraag die we stelden ging natuurlijk over Lineke zelf. Gaat ze weg bij De Spot, nu ze met de King Kaart bezig is? Daar bleek geen sprake van te zijn. Lineke vond het gewoon leuk om het oude maar goede concept van haar lief Jack nieuw leven in te blazen en merkte al snel dat daar ook behoefte aan bestaat. De eerste editie van de kaart, die geldig is tot september 2016 is te gebruiken in 8 Middelburgse restaurants. Daar blijft het echter niet bij. In de loop van de tijd komt de kaart ook weer beschikbaar in andere delen van Zeeland, en na volgende zomer kunnen ook andere Middelburgse restaurants meedoen.

Lineke wil de kaart op termijn ook graag koppelen aan allerlei kleine en grotere activiteiten, variërend van concerten tot speciale workshops in de keukens van deelnemende restaurants. Maar dat onderdeel moet nog verder uitgewerkt worden. De basis ligt er nu in ieder geval. Met de King Kaart kun je terecht bij onder meer Brasserie Panneke, Restaurant Scherp en De Middelburger (een overzicht van alle deelnemers is te vinden op https://kingkaart.nl/#deelnemers). De kaart kun je kopen bij de deelnemende restaurants, via de webshop of bij Primera Burger aan de Korte Delft.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Mobile Uploads
Mobile Uploads

Het zal voor de bomen zijn, maar wij kunnen hier wel om lachen 🙂

15 jul 2015
Afbeelding #000 voor het verhaal De firma Loontjens is De Stad, al 95 jaar
De firma Loontjens is De Stad, al 95 jaar

We gaan hier natuurlijk niet beweren dat de ene Middelburgse onderneming beter is dan de andere maar we moeten het gewoon toegeven: voor sommige bedrijven hebben we een vorm van […]

15 jul 2015
Afbeelding #000 voor het verhaal Photos from Wij zijn De Stad’s post
Ringrijden met Ruben

Met die mooie tafereeltjes zit het inderdaad wel snor, vandaag. Daarom is Ruben Oreel ook van de partij, als vanouds 🙂 Vanaf de Abdij ben je overigens ook zo op […]

16 jul 2015