array(4) {
  [0]=>
  int(8371)
  [1]=>
  int(8372)
  [2]=>
  int(8373)
  [3]=>
  int(8374)
}

Lonken naar de lente

We hadden het al over de verbouwingen en alles, maar die slapste maand van het jaar heeft altijd meer onder de hoed. Je weet zelf!

Het meeste moét ook onder de hoed blijven, want vergunningen, want altijd meelezende mensen die daar over gaan, enzovoort, maar een beetje updaten is wel handig zo nu en dan, toch?

Een paar dan, komaan.

Gravenstraat 7 staat weer te huur. Daar houden we het bij. Spijtig hoe dan ook.

Het restaurant even verderop is nog steeds in de maak. Het duurt langer dan verwacht, maar navraag bij de kapper leerde ons: binnenkort!

Bij Twice as nice naast American is het opheffingsuitverkoop. Luck legde vanmiddag uit dat hij een doorstart onderzoekt, maar als dat niet lukt stopt de winkel eind deze maand.

In de Geerepassage komt juist een nieuwe winkel. Daarover binnenkort hopelijk meer!

En ja: verbouwingen elders zijn bekend. “Potentie is gezien” lallen we dan mee met Stefan, Sean en Bram.

https://youtu.be/9m4I3mkrDeQ

Maar genoeg ongein voor nu. Dit zijn altijd taaie maanden voor veel ondernemers, zelfs voor de doorgewinterde. Check. Maar de lente is er al bijna joh. We zagen al stapeltjes narcissen bloeien aan de Schroeweg!

Volhouden! Verleiden! Verrassen! Dingen doen!

Potentie is gezien.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Zij zijn De Stad: Petar Kruit
Zij zijn De Stad: Petar Kruit

In de serie ‘Zij zijn De Stad’ deze week hier en in de Middelburgse & Veerse Bode: Petar Kruit. “Petar? Hoor ik dat goed? Moet dat niet Peter zijn?” Nee […]

10 feb 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Thijs Goedbloed neemt afscheid van Bar American
Thijs Goedbloed neemt afscheid van Bar American

Hij nam eind december al afscheid van Bar American maar gisteren vierde Thijs Goedbloed dat pas, met een afscheidsfeestje voor z’n klanten en collega’s. Dat feestje werd opgeluisterd door de […]

10 feb 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Verkocht: Vlasmarkt 13
Verkocht: Vlasmarkt 13

Kijk, dat is goed nieuws: eindelijk is het pand aan Vlasmarkt 13 verkocht! Dat pand was al op de Markt sinds september 2016, toen het voormalige Arduin stopte met restaurant […]

10 feb 2020